Auto magazin u HD formatu na Sport klubu!

Svakog utorka u 19 časova

Auto magazin u HD formatu na Sport klubu!

Auto -
Obilje ekskluzivnog materijala i reportaža sa svetskih i evropskih prezentacija najnovijih modela, testovi, predstavljanja

Najstariji automobilski magazin u Srbiji, "Auto magazin", od sada ćete moći da gledate u TV izdanju, saopštila je renomirana automobilska redakcija!

- U saradnji sa našim partnerom, Sport Klubom, na prvom kanalu ove sportske kablovske mreže prikazivaćemo najsvežije informacije iz auto industrije, sveta transporta i motociklizma. Uz obilje ekskluzivnog materijala i reportaža sa svetskih i evropskih prezentacija najnovijih modela, moći ćete da vidite naše testove u video izdanju."Auto“ magazin" u TV izdanju premijerno ćete moći da gledate svakog utorka u 19 časova, uključujući i HD kanal, ali i u brojnim reprizama koje će se emitovati praktično svakodnevno - navodi se.

Sport Klub 1 je dostupan kod gotovo svih kablovskih operatera u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i u svim ostalim zemljama Evrope i sveta preko specijalizovanih operatera i IPTV provajdera.Televizijska emisjija "Auto magazina" će ujedno biti i prva srpska emisija o automobilizmu koja će se emitovati u ful-HD formatu na Sport Klubu 1 HD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track