MERCEDES TEST: Teška kategorija
Foto: Kurir Štampano

Aroks, Antos, Aktros, Atego...

MERCEDES TEST: Teška kategorija

Auto -
Najjači Prisutni su imali priliku da upoznaju vozila koja su apsolutni lideri u dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Elitna flota!Kompanija „Star import“ 8. i 9. maja organizovala je Mercedes-Benc evro VI roudšou pod nazivom „Nova generacija efikasnosti“, na kojem je prezentovala moćne i veoma efikasne evro VI motore.

2. Flota
2. Flota

Ovom prilikom prikazana je kompletna gama „Mercedesovih“ teretnih, dostavnih i kombi vozila. Nakon Estonije, Letonije, Litvanije, Češke, Slovačke, Mađarske i Hrvatske, karavan vozila zaustavio se na parkingu restorana „Tomi trak stop“ u Šimanovcima. Svi prisutni su imali priliku da upoznaju vozila koja su apsolutni lideri u dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu.

3 Aktros
3 Aktros

Na specijalno opremljenim vozilima „aktros“, u prijatnoj atmosferi, održane su interaktivne prezentacije, tokom kojih su zainteresovani posetioci biti u prilici da dobiju više informacija o performansama i karakteristikama novih komercijalnih vozila „Mercedes-Benca“, treninzima ekonomične vožnje i drugim mogućnostima za smanjenje potrošnje goriva, uslugama „Flit borda“ - novoj dimenziji komfora i voznih karakteristika. Nakon Srbije „Mercedes-Benc“ karavan seli se u Rumuniju i Bugarsku.

EfikasnoTEMPOMATZA UZBRDICEKupci su bili u prilici da testiraju „aktrosa“, opremljene PPC (Predictive Powertrain Control). PPC omogućava dodatno unapređenje ekonomičnosti. Ovaj tempomat poznaje topografiju terena po kojem se vozilo kreće, čime su izbegnute poteškoće i povećanje potrošnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track