NIKAD MUDRIJI: Novi smart sve iznenadio oblikom

PREDSTAVLJAMO

NIKAD MUDRIJI: Novi smart sve iznenadio oblikom

Auto -
Cena za „smart fortu“ sa motorom od 71 KS biće ispod 11.000 evra u Nemačkoj, a za četvoro košta 600 evra više
1 / 4

Revolucija ulazi u sledeći krug - „smart fortu“ je doživeo poboljšanja doslovno u svim oblastima i sada je znatno unapređen u pogledu udobnosti. Prepoznatljivi „smart koncept“ zadnjeg pogona se prvi put nudi i u varijanti sa četiri sedišta - smart „forfor“.Najsavremeniji 3-cilindrični motori od 60 KS, 71 KS i 90 KS obezbeđuju pogonsku snagu, dok se prenos snage obavlja preko 5-stepenog manuelnog menjača ili „tvinamik“ automatskog menjača sa duplim kvačilom. Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji. Nova generacija modela „smart“ biće dostupna na tržištu Evrope u novembru.

Cena za „smart fortu“ sa motorom od 71 KS će biti ispod 11.000 evra u Nemačkoj, dok će „smart“ za četvoro, sa istim motorom, koštati tek oko 600 evra više.Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost. Novi „smartovi“ su jasno prepoznatljivi kao pripadnici iste porodice. Mnoge karakteristike dizajna, poput farova, rešetke hladnjaka s prednje strane i prepoznatljive „tridion“ bezbednosne ćelije su identične. Oba vozila su izvedena sa motorima u zadnjem delu, što ih čini naročito agilnim u gradskoj vožnji.„Smart“ podrazumeva funkcionalan dizajn jer ovaj brend definišu dva pola - i srce i um. Stil ovog dizajna je futuristički i moderan, a zaštitna obeležja „smarta“ prenose se i na novu eru.

Smart FortuDužina: 2,69 mMeđ. razmak: 1.873 mmPrtljažnik: 260 (350) lŠirina: 1,66 mVisina: 1,55 mSmart ForforDužina: 3,49 mMeđ. razmak: 2.494 mmPrtljažnik: 185 (975) lŠirina: 1,66 mVisina: 1,55 m

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track