Prava džada, piči lada

Ubrzanje sa istoka: Nova lada kalina sport

Prava džada, piči lada

Auto -
Imidž kroje alu-felne od 16 inča, preteći prednji kraj i krilo na zadnjem delu, dok je vešanje spušteno za 20 milimetara zarad stabilnosti
1 / 4

Ispod deset sekundi do stotke!Reče Rambo Amadeus: „Strma džada, piči ,lada‘!“ Sada „piči“ i na pravom drumu. Od 0 do 100 na sat 9,5 sekundi, maksimalna brzina 197 kilometara na čas! Veoma solidno za cenu od 10.130 evra (487.000 rubalja) za novu „kalinu“.

Premijera u MoskviPremijera je zakazana za Salon automobila u Moskvi, gde će nova „lada kalina“ biti predstavljena u sportskom izdanju! Kao što se vidi, auto je vizuelno podignut. „Kalina sport“ ima alu-felne od 16 inča, agresivni prednji kraj i krilo na zadnjem delu. Vešanje je spušteno za 20 milimetara, a dorađen je upravljački sistem. To nije sve - i kabina je u sportskom stilu. Kožni volan je ukrašen prošivenim crvenim koncem, ručica menjača je obložena kožom, dok sedišta krasi natpis „kalina sport“.

Jača verzija sa 140 KSSolidne performanse stižu iz 1,6 benzinskog motora koji „okuplja“ 118 konjskih snaga. Međutim, menjač ima samo pet stepeni, što nije dobro za dalji put, naročito kada se ima u vidu potrošnja ruskih vozila. „Lada“, ipak, obećava prosečnu potrošnju od 7,8 litara na 100 km.Ali, to nije sve jer Rusi spremaju i jaču varijantu, koja će imati 140 konjskih snaga. Dovoljno za ubrzanje do 100 kilometara na čas za 8,5 sekundi, dok će „obuća“ biti veća i imati 17 inča!

Ima sveBOGATA OSNOVNA OPREMANova „kalina“ ima gotovo sve od opreme kao i zapadni konkurenti. Na spisku su putni računar, klima, elektropodizači stakala, daljinsko zaključavanje, el. podesivi retrovizori, prednji i bočni vazdušni jastuci, navigacija, sedišta sa grejanjem, blutut, USB, zadnji parking senzori, ABS, EBD, alarm...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track