(FOTO) UKLETI JUGO: Vranjanac ostavio dirljivu poruku obijaču svojih kola
Foto: Aleksandar Aca Stojković/Ok Radio

Sve mu pokrali

(FOTO) UKLETI JUGO: Vranjanac ostavio dirljivu poruku obijaču svojih kola

Auto -
Dejan Milosavljević iz Vranja nema više snage da se bori sa razbojnicima koji mu stalno uništavaju automobil

Na parkingu u strogom centru Vranja može se naići na jednog juga na kome stoji zanimljiva cedulja. Vlasnik automobila Dejan Milosavljević je na papiriću popisao sve stvari kojih u autu više nema, jer mu je osam puta obijan. On se ovom ceduljom direktno obratio potencijalnom „obijaču“.

Foto: Aleksandar Aca Stojković/Ok Radio
Foto: Aleksandar Aca Stojković/Ok Radio

"Poštovani obijaoče, obaveštavam vas da u ovom automobilu nema više sledećeg: akumulator (novi), prva pomoć, lanci za sneg, dizalica za automobil, fluorescentni prsluk (novi), sijalice. Nisam više u finansijskoj moći da po 8. (osmi) put kupim navedene stvari, koje sam po pravilu dužan da posedujem, pa se izvinjavam." napisao je ogorčeni Dejan, inače radnik „Jumka“.

On je rekao da više „nema snage da se bori sa razbojnicima“ i da ovo obaveštenje za sada „obijači“ poštuju."Na kraju sam zavario akumulator, ali ničega od ostale opreme nemam. Sada „obijači“ ulaze u jugo, sede unutra i puše preko noći, ali mi ništa ne diraju. Čak je tu i kasetofon. Ja zaključavam automobil, ali oni otvore vrata šrafcigerom. Ranije su mi sekli i kablove", kaže Milosavljević.

On napominje da su mu do sada ukrali četiri akumulatora, što je uredno prijavljivao policiji, ali da nijednom do sada lopovi nisu pronađeni. U Policijskoj upravi kažu da obijanje automobila u Vranju nije retka pojava.To, kažu, uglavnom rade narkomani i najčešće iz automobila odnose akumulatore i audio plejere. Zbog toga grad u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja uskoro uvodi video nadzor u svim većim ulicama u Vranju.

(Okradio.rs/Aleksandar Aca Stojković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track