NAJBRŽI SRPSKI VOZIĆ: AMG konvoj tutnjao kraj Beograda!
Foto: Promo

FASCINACIJA: Star ikspirijens s moćnim AMG modelima

NAJBRŽI SRPSKI VOZIĆ: AMG konvoj tutnjao kraj Beograda!

Auto -
Brutalno Hiljade konjskih snaga na jednom mestu pokazale moć „Mercedesovog“ sportskog odeljenja
1 / 2 Foto: Promo

Najmoćniji karavan vozila koji tutnji Evropom okupio se protekle nedelje na stazi NAVAK!Kompanija „Star import“, generalni distributer za „Mercedes-Benc“ u Srbiji, pružila je klijentima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz automobile za zvezdom na haubi - od 30. oktobra do 1. novembra na jedinstvenom događaju pod nazivom Star ikspirijens na NAVAK stazi u Subotištu. Posebno za ovu priliku bio je izložen supersportski model „mercedes AMG GT S“.

Trkanje... AMG vozić režao je  stazom tri dana
Trkanje... AMG vozić režao je stazom tri dana

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivniji „Mercedesovih“ modela u četiri specijalno pripremljena segmenta:Ofroud - u skladu sa sloganom ovogodišnjeg događaja - Najbolji na svakom terenu - predstavljena je potpuno nova porodica terenskih vozila „mercedes 4 matik“ - GLC, GLE, GLE kupe i legendarna G-klasa na zahtevnom ofroud poligonu.Fascinacija - test vožnja sportskih „mercedesa“ C-klase (C400 - 333 KS i C450 AMG - 367 KS) i modela „mercedes-AMG GLA 45“ (381 KS) na stazi uz instruktore koji su savetima doprineli uzbudljivoj, dinamičnoj i bezbednoj vožnji. Posebnu pažnju tokom ovog segmenta privukao je CLA 45 AMG „šuting brejk“ (381 KS) u specijalnom oranž izdanju.

Premijera... Srpski kupci prvi put su imali priliku da provozaju GLE
Premijera... Srpski kupci prvi put su imali priliku da provozaju GLE

Onroud - testiranjem „mercedes-benc“ SUV vozila - GLA, GLC, GLE kupe i sportskog modela „mercedes-AMG GLE 63“ (585 KS) vozači su bili u prilici da upoznaju vozila i da isprobaju napredne sisteme bezbednosti i asistencije na otvorenom putu.Ceo događaj vodili su profesionalni instruktori vožnje iz „Mercedesove“ vozačke akademije u saradnji s trening centrom iz Srbije i Nacionalnom vozačkom akademijom - NAVAK.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track