Najnovije vesti

MERCEDES DOVEZAO E-KLASU PLUG-IN HIBRID: Počela prodaja i u Srbiji, u ponudi varijante i sa dizelom i strujom!
Foto: Mercedes

Obuka za medija: E-Klasa plug-in hibrid

MERCEDES DOVEZAO E-KLASU PLUG-IN HIBRID: Počela prodaja i u Srbiji, u ponudi varijante i sa dizelom i strujom!

Auto

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i smart vozila, organizovala je obuku za medije za potpuno novi model, E-Klasu plug-in hibrid. Iskusni treneri iz Mercedes-Benz trening centara, predstavili su prisutnima sve novine u elektrifikaciji portfolija brenda Mercedes-Benz, kao i konkretne napredne tehnologije koje se po prvi put primenjuju upravo na E-Klasi plug-in hibrid.

foto: Mercedes
foto: Mercedes

Prisutni su imali prilike da se podsete istorije uvođenja električnih motora u brendu Mercedes-Benz od daleke 1882. godine, ali i da se upoznaju sa svim novitetima novog brenda EQ, sa posebnim osvrtom na plug-in hibrid vozila. Kompanija Daimler AG najavila je dramatično proširenje plug-in hibrid game vozila pod brendom EQ Power - do kraja 2019. najavljeno je da će ih biti 10, a do kraja 2020. godine čak 20. Plug-in gama Mercedes-Benz vozila sada može da se pohvali ne samo limuzinama i karavanima E-Klase i C-Klase, već i kompaktnim vozilima kao što su A-Klasa i B-Klasa, i popularnim SUV modelima, kao što je GLE i GLC.

foto: Mercedes

Bitna novost za tržište Srbije jeste početak prodaje plug-in hibrid modela od ove godine. Upravo je E-Klasa 300 de, čija cena startuje od 47.500 eura primer napredne tehnologije brenda Mercedes-Benz, koji se postavio kao jedini proizvođač na tržištu koji nudi dizel motor u kombinacijom sa plug-in tehnologijom.

foto: Mercedes
foto: Mercedes

Plug-in hibrid modeli predstavljaju važan korak u razvoju tehnologije do vožnje bez izduvnih gasova, dok sa druge strane, ovim vozilima ne manjka praktičnosti i efikasnosti. Drugim rečima, plug-in hibridi nude najbolje iz oba sveta.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...