POLICAJAC JE KRIV ZA NJEGOVE PREKRŠAJE? Vozač BMW-a napravio greške u vožnji, pa okrivio službeno lice zbog OVOGA i ŠOKIRAO SVE!
Foto: BMW

STRAŠNO

POLICAJAC JE KRIV ZA NJEGOVE PREKRŠAJE? Vozač BMW-a napravio greške u vožnji, pa okrivio službeno lice zbog OVOGA i ŠOKIRAO SVE!

Auto -

Vozači BMW-a, kao i Audija, često se smatraju bahatima i nesavesnim vozačima koji prave ogorman broj saobraćajnih prekršaja, a ovakvi slučajevi samo pružaju dodatni materijal za takve teze.

Zanimljiv primer stiže iz Hrvatske, gde je vozač BMW-a odlučio da se izvini za prekršaje koji mu se stavljaju na teret i za koje mora da odgovara. Tako je odmah priznao da je vozio bez dozvole, ali je ponudio i vrlo neubedljiva objašnjenja za ostale prekršaje, korišćenje mobilnog telefona i prolazak kroz crveno svetlo na raskrsnici.

I taman kada smo pomislili da je opravdanjem za to što se nije zaustavio na semaforu završio svoj prigovor na kaznu – dobili smo bonus. Naime, on je optužio policajca koji mu je napisao kaznu da je ljubomoran što non vozi BMW:

- Mišljenja sam da je jedini razlog što mi je policijski službenik napisao kaznu za sve navedene prekršaje taj što je ljubomoran na mene jer sam vozio BMW 420d u M paketu. Jednostavno mu se prilikom zaustavljanja videla gorčina na licu i nije je mogao sakriti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

ODVRATNO, OVAJ ČOVEK NEMA OSEĆAJ SRAMOTE Muškarac izašao iz kola pa izvršio malu nuždu na sred ulice kod Vukovog spomenika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track