JEO ŠTRUDLU I PIO HLADAN SOK NA PUMPI PA DOBIO KAZNU OD 180 EVRA: Dejanu stigla tužba, nije mu bilo dobro kad je saznao RAZLOG
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

JEO ŠTRUDLU I PIO HLADAN SOK NA PUMPI PA DOBIO KAZNU OD 180 EVRA: Dejanu stigla tužba, nije mu bilo dobro kad je saznao RAZLOG

Auto -

Dejana M. iz Beča skupo će stajati točenje benzina i jedan jedan brzi obrok. On se zaustavio u bečkom Döblingu 8. januara na benzinskoj pumpi kako bi natočio gorivo i na brzinu prezalogajio nešto.

Nakon što ih je konzumirao na mestu je kažnjen sa 180 evra.

benzin, gorivo, pumpa
foto: Profimedia / Pascal GUYOT / AFP

Dejan M. bio je u Döblingu 8. januara, kada se zaustavio na benzinskoj stanici u ulici Heiligenstädter Strasse da natoči gorivo i na brzinu nešto pregrize Kad je dobio mesnu štrudlu i hladan sok koje je naručio odmah ih je pojeo ih na licu mesta.

Međutim, nekoliko dana kasnije dobio je iznenađenje - tužba za ometanje poseda! Bečlija bi sada trebalo da plati 180 evra jer je pojeo mesnu štrudlu na benzinskoj pumpi. Navedeni razlog je taj što je parkirao na mestu više od 15 minuta prenosi "Heute".

- Prvo morate natočiti gorivo i doći na blagajnu, a zatim naručiti jelo i pričekati pripremu i na kraju sve platiti - rekao je besni Bečlija u razgovoru za "Heute".

par, sastanak, dosada, ručak
foto: Profimedia

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio tužbu zbog ometanje posjeda na spomenutoj benzinskoj stanici. Na Gugle pretrazi postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživeli slične stvari na istoj benzinskoj pumpi. Na primer, jedan od njih kupio je cigarete u radnji i takođe mu je naplaćeno 180 evra.

Kao što je "Heute" izvestio pre nekoliko sedmica, iza tužbe stoji privatna firma za nadzor parkinga, koju je nadležni vlasnik zadužio za nadzor poseda. S čisto pravne tačke gledišta, advokat savetuje kupce da razgovaraju s vlasnikom nekretnine i pronađu zajedničko rešenje za ove čudne tužbe.

(Kurir.rs/Srbija danas)

Bonus video:

13:45

U SRBIJI JE DANAS LAKŠE ABORTIRATI, NEGO REGISTROVATI AUTO! Ginekolog šokirao: Prekid trudnoće najčešći vid kontracepcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track