UHAPŠENA ŽENA JER JE 150 PUTA POLAGALA VOŽNJU! Dozvole će biti PONIŠTENE, a evo kakva KAZNA nju čeka: Neće joj biti prijatno!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

UHAPŠENA ŽENA JER JE 150 PUTA POLAGALA VOŽNJU! Dozvole će biti PONIŠTENE, a evo kakva KAZNA nju čeka: Neće joj biti prijatno!

Auto -

Inderdžit Kaur, koja ima 29 godina i dolazi iz Lanelija u Karmartenširu priznala je da je polagla testove za druge vozače i to u periodu između 2018. i 2020. godine, zbog čega će se suočiti sa kaznom od 8 meseci.

Ona je polagala teorijske i praktične testove, a posebno je pomagala ljudima koji su imali poteškoća sa engleskim jeziko, prenosi policija. Sud u Svonsiju čuo je da je u centrima za testiranje rasla sumnja da se Kaur lažno predstavlja kao drugi ljudi i policiji je to dojavljeno.

Vozači, Polaganje, Auto-škola, Ispiti, Auto Skola, Auto Skole, Auto Ispit
foto: Stefan Jokić

Kaur je polagala testove u Svonsiju, Karmartenu, Birmingemu i Londonu. Glavni detektiv Steven Maloney rekao je da su Kaurovi zločini motivisani pohlepom.

Kerolajn Hiks iz Agencije za standarde za vozače i vozila rekla je da bi vozačke dozvole koje su stečene prevarom mogle da budu poništene, piše "BBC".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

OBOREN MOTOCIKLISTA NA AUTO-PUTU: Saobraćajna nezgoda kod aerodroma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track