"BUGATI" ILI "NEVERA"?! Novinar pitanjem preznojio Matu Rimca, inovator izustio "Auuu...", pa otkrio koji auto mu je draži
Foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

na slatkim mukama

"BUGATI" ILI "NEVERA"?! Novinar pitanjem preznojio Matu Rimca, inovator izustio "Auuu...", pa otkrio koji auto mu je draži

Auto -

U Hrvatskoj je nedavno održan skup ekskluzivnih sportskih automobila, a četvorotočkaš koji je privukao verovatno najveću pažnju je "Bugati La Voiture Noire" vredan neverovatnih 16,7 miliona evra.

Bugatti La Voiture Noire
Bugatti La Voiture Noirefoto: Shutterstock

Skupu je, naravno, prisustvovao i hrvatski inovator Mate Rimac, od prošle godine većinski vlasnik legendarnog "Bugatija", koji je svetsku slavu, ali i bogatstvo, stekao praveći izuzetno brze supersportske električne automobile, poput modela "Nevera".

Mate Rimac
Mate Rimacfoto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

U jednom trenutku usledilo je neminovno pitanje za Rimca koje je postavio novinar RTL Hrvatska - "Koji je vama ovde omiljeni auto?"

- Auuuu... Naravno da mi je "Nevera" najomiljeniji jer toliko sam krvi, znoja i suza dao za taj auto, ali tu je i "Bugati". Ja sad imam dva srca u sebi, jedno je za "Rimac", a drugo je za "Bugati", naravno za ove "Bugatije" koji su ovde, a van toga moram reći da jako volim "Porše Kareru GT jer ima WD atmosferski motor koji se brutalno čuje - kazao je Rimac, prenosi rtl.hr.

(Kurir.rs/ RTL)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja