AUTO SKORO 50 GODINA PARKIRAN NA ISTOM MESTU: Postao popularna turistička atrakcija, a OVAJ DETALJ i danas ostavlja sve u ŠOKU!
Foto: Printscreen

niko ne može da poveruje

AUTO SKORO 50 GODINA PARKIRAN NA ISTOM MESTU: Postao popularna turistička atrakcija, a OVAJ DETALJ i danas ostavlja sve u ŠOKU!

Auto -

Lančijin model Fulvia Berlina iz 1970. godine, koji pripada 94-godišnjem Italijanu Anđelu Fregolenteu, već 47 godina stoji parkiran na istom mestu u malom gradu Konegliano u Italiji.

Lančija
foto: Printscreen

Naime, ovaj automobil nije pormeran sa svog mesta od 1974. godine, a od tad postao je svojevrsna turistička atrakcija iako je, posledično izloženosti vremenskim nepogodama, u ne tako dobrom stanju. Zanimljiv je i detalj koji mnoge danas ostavlja u čudu, a to je činjenica da uprkos dugom stajanju za ovom mestu, automobil nikada nije dobio parking kaznu.

Iako niko ne zna zašto se auto ne pomera sa mesta već skoro 50 godina, poznata je namena ovog automobila. Naime, Anđelo je sve do 2019. godine prodavao novine, a jedno vreme je auto služio za izlaganje novina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:29

ŠOK! GARAŽNA MESTA NA VRAČARU PO 30.000 €?! Evo koliko novca mora da izdvojite za 1 parking mesto u Beogradu OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track