TRIK PROTIV ZAMAGLJENE ŠOFERKE ODUŠEVIO: U nekoliko sekundi REŠITE PROBLEM koji IZLUĐUJE VOZAČE! Jednostavnije je nego što mislite
Foto: MediaWorldImages / Alamy / Alamy / Profimedia

sad je lako

TRIK PROTIV ZAMAGLJENE ŠOFERKE ODUŠEVIO: U nekoliko sekundi REŠITE PROBLEM koji IZLUĐUJE VOZAČE! Jednostavnije je nego što mislite

Auto -

Sedenje u automobilu i čekanje da vam se prozori odmagle može biti jako frustrirajuće, posebno kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vetrobransko staklo.

Jednostavan trik koji pomaže da odmaglite prozore automobila širi se na TikToku, a vozači su oduševljeni činjenciom koliko je ta ideja zapravo jednostavna i efikasna.

devojka, devojka u autu, auto
foto: Shutterstock

Trik za odmagljivanje prozora "Zamagljeni prozori? Nema problema - probajte ovaj trik!" je podelila automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba da sledite.

Prvi korak je da uključite grejač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više toplote ide na vaše prozore.

Zatim uključite klima uređaj da osušite vazduh u automobilu, a ovo je ključni korak za brzo čišćenje šoferšajbne.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo dugme se često može naći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad.

Sve što sada treba je da malo otvorite prozore i vaše vetrobransko staklo bi trebalo da bude potpuno prozirno.

Led, Auto, čišćenje, Sneg, Zima, Mraz, šoferka
foto: Profimedia

Vozači su impresionirani Vozači su prilično impresionirani video snimkom, a jedan TikToker je priznao da se bori sa ovim problemom kada je naišao na video koji mu je pomogao:

- Imao sam ovaj problem i TikTok je pritekao u pomoć - napisao je.

"Vau, moram ovo da probam", "Odličan savet!" i „Ova ideja je tako korisna“ su samo neki od komentara vozača.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:35

NA OVIM GRANIČNIM PRELAZIMA U SRBIJI NEĆETE ČEKATI Carinik Marinko otkriva za KURIR TV kako da uštedite vreme U OVOME JE TRIK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track