MATE RIMAC OPLEO PO HEJTERIMA: Mrzite i pljujte koliko želite, briga me, NEVERA JE NAJBRŽA NA SVETU!
Foto: Profimedia

oglasio se na fejsbuku

MATE RIMAC OPLEO PO HEJTERIMA: Mrzite i pljujte koliko želite, briga me, NEVERA JE NAJBRŽA NA SVETU!

Auto -

Supersportski dvosed Rimac Nevera hrvatske kompanije Rimac Automobili nedavno je postao najbrži električni serijski automobil na svetu postigavši brzinu od čak 412 km/h na stazi Automotive Testing Papenburg u Nemačkoj.

Mate Rimac, osnivač i vlasnik Rimac Automobila, oglasio se na Fejsbuku poslavši poruku onima koji ga, kako on kaže, hejtuju, a reagujući na negativne komentare vezane za veliki uspeh koji je postigla Nevera.

Mate Rimac
Mate Rimacfoto: Profimedia

- Koliko god veliki deo javnosti to omalovažavao i hejtovao, u Hrvatskoj, u bivšem šoping centru, danas proizvodimo najsnažniji i najbrže ubrzavajući produkcijski auto ikad i najbrži produkcijski električni auto. "Pa šta to ja imam od tog da se proizvodi auto koji ide 412 km/h u Hrvatskoj?". Takvima nije potreban odgovor, neće ga razumeti - naveo je Rimac na svom profilu i nastavio:

- Velikim delom, zahvaljujući tom "beskorisnom autu", u Hrvatskoj se stvorilo 2.000 radnih mesta (preko 1.000 inženjera), privuklo 830 miliona evra kapitala najkvalitetnijih investitora na svetu i doselilo preko 400 stranih stručnjaka (najviše iz UK, Italije i Nemačke) sa znanjem kakvo ovde ne postoji. U Zagreb bukvalno svaki dan dolaze delegacije proizvođača automobila - samo danas ih je četiri (dva nemačke, jedna italijanska i jedna britanska) - napisao je Mate Rimac i potom zaključio:

- Od kockice i prvog zaposlenog je prošlo 11 godina, mislim da i nije toliko loše. Briga me za ostale, mrzite i pljujte koliko želite. Ja sam ponosan na ovu ekipu koja je, s ogromnim trudom, radom i znanjem, napravila čudo. A tek smo počeli - saopštio je Rimac, prenosi portal Index.hr.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track