NAJTROFEJNIJI SRPSKI AUTOMOBILISTA URUČUO NAGRADE NA ŠUMADIJA SAJMU: Čedomir Brkić sa laureatima!
Biću brz kao Čeda... Mladi kartingaš (7) Marko Marković, Foto: Šumadija sajam

NAJTROFEJNIJI SRPSKI AUTOMOBILISTA URUČUO NAGRADE NA ŠUMADIJA SAJMU: Čedomir Brkić sa laureatima!

Auto -

Desetine hiljada ljudi, mahom Šumadinaca posetilo je protekla 4 dana kupole Sajma automobila u Kragujevcu, gde su bili izloženi najnoviji svetski modeli automobila, s naglaskom na ekologiju.

"Šumadija sajam" otvorio je hale za 11 brendova putničkih vozila, a posetiocima su izloženo modeli Toyote, Fiata, Alfa Romea, Jeep-a, Volkswagena, Škode, Hyndaija Lancie, Nissana, Opela i brenda Kia.

Na tradicionalnom 14. po redu Sajmu autmobila „Auto Expo 2022“, svečano su uručene nagrade.

Stručni žiri Šumadija sajma radio je u sastavu sa Čedomirom Brkićem, najtrofejnijim srpskim automobilistom, Bojanom Nikolićem, urednikom i producentom auto emisije ABS show, Mirjanom Milenković, iz sektora marketinga, i istaknutim novinarem RTS-a Stefanom Popovićem.

Šumadija Sajam, Uroš Brkić
foto: Šumadija sajam

Priznanja su dodelili direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn i članovi žirija,.

U duhu čiste energije priznanje NAJBOLJI HIBRIDNI AUTOMOBIL pripalo je automobilu toyota corolla cross SUV, a priznanje je uručeno predstavniku - "Techno MK Auto", iz Čačka.

Šumadija sajam
foto: Šumadija sajam

Priznanje za najatraktivniji sajamski eksponat pripalo je modelu "Alfa Romeo Tonale Hybrid", a za najbolji automobil mladih izabran je Fiat 500. Oba priznanja uručena su predstavniku „Nikom auta”.

Šumadija sajam
foto: Šumadija sajam

Priznanjej za povećanje bezbednosti u saobraćaju dobila je Kompanija Marinković Hofmann, a najveći karting talenat za 2022. je Marko Marković, koji ima samo 7 godina i već se okitio titulom vicešampiona Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track