NIJE LAKO BITI MESI: Argentinski bog fudbala zastao "mečkom" na ulici, odmah su ga opkolili, a njegova reakcija ŠOKIRALA JE SVE
Foto: Printscreen TikTok

hit snimak

NIJE LAKO BITI MESI: Argentinski bog fudbala zastao "mečkom" na ulici, odmah su ga opkolili, a njegova reakcija ŠOKIRALA JE SVE

Auto -

Evo ga Mesi! Gde god da krene, ovaj slavni fudbaler nema mira! Milioni fanova ga smatraju fudbalskim božanstvom, naročito posle osvojene titule na Svetskom prvenstvu.

Ipak, Mesi je znatno pre toga stekao ogromnu popularnost. Zahvaljujući svojim magijama na terenu ovaj Argentinac se smatra jednim od najboljih fudbalera svih vremena, pa ne čudi što svuda gde se pojavi privlači veliku pažnju.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama datira iz perioda kada je igrao za Barselonu, a na njemu se vidi Mesi za volavnom svog mercedesa.

Na trenutak je zastao, što je bilo dovoljno da se oko njega stvori na desetine fanova koji su se bukvalno pribili na prozore ne bi li slikali svog idola ili nekako stupili u kontakt sa njim.

Ipak, sudeći prema njegovoj reakciji, Mesi nije bio raspoložen za druženje sa fanovima i slikanje. Bledo je i gotovo uplašeno gledao ispred i oko sebe, klateći se napred-nazad, kao da jedva čeka da pobegne odatle.

Na kraju je ipak smogao snage da svoje obožavaoce pozdravi podignutim palcem i blagim osmehom. Definitivno nije lako biti toliko popularan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track