BOČNO PARKIRANJE SVIMA ZADAJE GLAVOBOLJU: Stručnjak otkriva kako da to NAJLAKŠE URADITE! Prosto je! Evo u čemu je CAKA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

NIJE TAKO TEŠKO

BOČNO PARKIRANJE SVIMA ZADAJE GLAVOBOLJU: Stručnjak otkriva kako da to NAJLAKŠE URADITE! Prosto je! Evo u čemu je CAKA (VIDEO)

Auto -

Parkiranje automobila mnogima zna da zada prave muke, pogotovo početnicima. Po pravilu, bočno parkiranje uvek je najteže, ali jedan stručnjak sa Instagram stranice "Umeće vožnje" svima je učinio veliku uslugu i otkrio tajnu kako da vam bočno parkiranje ne zadaje glavobolju.

On je podelio nekoliko jednostavnih caka koje će vam pomoći da se lako parkirate bočno, imajući u vidu to da nekima zna da bude muka kada ugledaju prazno mesto i parkirane automobile napred i nazad.

Prvo što treba da uradite jeste da paralelno dođete u ravni sa automobilom ispred tako da vam se retrovizori nalaze u istoj ravni. Zatim okrećite volan skroz na desno sve dok u retrovizoru ne ugledate far automobila iza.

Potom polako ispravljajte volan do momenta kada vam se ručka od prednjih vrata ne poklopi sa ivičnjakom. Sledeće što treba da uradite jeste da ispravljate volan u levo sve dok ne dođete u ravni sa parking mestom.

Detaljno pogledajte u snimku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

POJAVIO SE NEOBIČAN ZNAK ZA PARKIRANJE U BORCI! Vlasnik ga je postavio iz humanog razloga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track