OTELI AUTOMOBIL, ALI SAČEKALA IH JE NESAVLADIVA PREPREKA - RUČNI MENJAČ! Lopovi nisu znali šta ih je snašlo, DALI SE U BEG (VIDEO)
Foto: Shutterstock

DALJE NEĆEŠ MOĆI

OTELI AUTOMOBIL, ALI SAČEKALA IH JE NESAVLADIVA PREPREKA - RUČNI MENJAČ! Lopovi nisu znali šta ih je snašlo, DALI SE U BEG (VIDEO)

Auto -

Dvojica maloletnika iz SAD uhapšena su zbog pokušaja krađe automobila. Oni, ipak nisu uspeli u otimačini jer je automobil koji su nameravali da ukradu imao ručni menjač!

Pre nešto više od dve nedelje, u američkoj državi Merilend dogodila se neuspešna krađa automobila.

Bilo je to u subotu, 25. marta popodne, kada su dvojica maloletnika na benzinskoj pumpi zaskočila vlasnika automobila. Odmah nakon dolivanja goriva, vlasnik Subarua WRX primetio je dvojicu kako trče ka njemu. Potom su nasilno otvorili vrata, zgrabili vlasnika vozila i od njega tražili ključ.

Dao im ga je, što se vidi na snimku sa nadzorne kamere.

Bila bi to vrlo uobičajena krađa vozila, da ovi "klinci" nisu ušli u – vozilo sa ručnim menjačem. Pošto nisu znali da voze tako čudan automobil, posle nekoliko sekundi izašli su iz njega i peške pobegli sa mesta zločina. Ni pola sata kasnije policija ih je pronašla u komšiluku i posle kraće potere uhapsila, prenosi Autonet.

Pogledajte kako je to izgledalo

(Kurir.rs / Autonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track