MIRKO RAŠIĆ ZA VEČNOST! DOBROTU JE DELIO SVAKOG DANA! Njegov Jutjub kanal ima 28 miliona pregleda, a ovo je NAJGLEDANIJI SNIMAK!
Foto: printscreen YT

Ekspert, ljudina, komičar i savetnik

MIRKO RAŠIĆ ZA VEČNOST! DOBROTU JE DELIO SVAKOG DANA! Njegov Jutjub kanal ima 28 miliona pregleda, a ovo je NAJGLEDANIJI SNIMAK!

Auto -

Bez smeha se nikada nije pojavio pred kamerom. Uvek duhovito, uvek stručno, svaki put dobronamerno.

Mirko Rašić nas je juče ostavio da tugujemo. Ipak, trag za njim je neizbrisiv, a dobrota večna.

Čuveni Neovlašćeni Serviser imao je više od 140.000 pratilaca na Jutjubu, a samo nešto manje na Instagramu. Njegov kanal ima više od 28 miliona pregleda.

Mirko je počeo da popravlja automobile kada je imao samo 9 godina, počeo je da radi sa ocem, a aktivno počinje da radi sa svega 16 godina. Sa 27 godina postao je vlasnik auto-servisa.

Mirko Rašić
foto: printscreen YT

- Sve je počelo pre nekoliko godina, kada sam želeo mušterijama da pokažem video materijal i slike popravke njihovog automobila. Prvo na Instagramu i Fejsbuku, a onda sam odlučio da pokrenem svoj Jutjub kanal. Ideja je nastala tako što sam aktivno pratio društvene mreže i shvatio da je zanat zapravo nezastupljen na njima - rekao je ranije Mirko za Blic.

Mirkov najgledaniji video je "Neovlašćena provera polovnjaka - BMW 740i *INVESTITOR*", u kome mu je gost Miloš Milaković. U pitanju je satiričan klip koji pokazuje kako izgleda prodaja polovnih automobila na domaćim auto-pijacama i do sada broji skoro pola miliona pregleda.

Mirko Rašić sa verenicom
Mirko Rašić sa verenicom foto: Printscreen/Instagram

Uveliko se nižu komentari pratilaca koji se opraštaju od preminulog jutjubera:

- Počivaj u miru legendo, neka ti je laka crna zemlja! Nama početnicima kao i svim ostalim ljubiteljima automobila si bio na "repeat", odličan, harizmatičan voditelj, verujem i vrhunski automehaničar kod koga su mnogi s radošću dolazili - jedan je od komentara ispod ovog videa.

Podsetimo, poslednja objava Mirka Rašića je fotografija iz crtanog filma "Svi psi idu u raj", uz istoimenu pesmu srpskog repera Struke.

Rašić je iza sebe ostavio maloletnu ćerku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track