SAHRANJEN JUTJUBER MIRKO RAŠIĆ: Neovlašćeni serviser ispraćen uz motore, a porodica i prijatelji neutešni zbog gubitka (VIDEO)
Foto: Kurir, Printscreen/Youtube

TUGA

SAHRANJEN JUTJUBER MIRKO RAŠIĆ: Neovlašćeni serviser ispraćen uz motore, a porodica i prijatelji neutešni zbog gubitka (VIDEO)

Auto -

Poznati srpski jutjuber i najpopularniji automehaničar iz Beograda Mirko Rašić (33), koji je 23. maja pronađen mrtav u Surčinu, biće sahranjen danas na groblju Orlovača u Beogradu.

sahrana, Mirko Rašić
foto: Kurir

Prijatelji, rodbina, komšije polako pristižu na groblje, a porodica u kapeli prima saučešće. Ispred kapele je muzičar koji lagano svira, te se mogu čuti melodije "Posmrtnog marša", "Tiho noći" i "Ružo Rumena".

1 / 3 Foto: Kurir

Veliki broj mladih ljudi stoji ispred kapele, a tuga se ne može sakriti. Mnogi plaču zbog tragičnog odlaska mladog jutjubera.

00:33

Sahrana jutjubera Mirka Rašića

Na sahranu je stigao i voditelj i bivši muzilčar dens benda "Dobar, loš, zao", Pop, a među okupljenima se mogao videti i reper Rimski. Na sahranu je stigao i veliki broj motorista.

1 / 6 Foto: Kurir

Povorka je krenula da isprati Mirka na večni počinak, a na samom čelu povorke bila je truba, iza koje je išao sveštenik.

01:04

Počela sahrana Mirka Rašića

Veliki broj motorista došao je da se oprosti od Neovlašćenog servisera, a na večni počinak prate ga uz zvuk motora.

00:18

Motoristi turirali motore na sahrani

Motoristi su turirali od kako je krenula povorka iz kapele do grobnog mesta gde je sahranjen.

sahrana, Mirko Rašić
foto: Kurir

I njegova verenica bila je u društvu motorista, a jasno je moglo da se vidi da joj je jako teško zbog tragičnog gubitka.

01:11

Na sahranu je stigao veliki broj motorista

- Bio si najbolji. Činio si najbolje. U ovom periodu upoznao je suprugu Isidoru i rodila se prelepa ćerkica bilo. Kako bilo Mirko ide u raj - rekao je prijatelj koji je držao govor.

- Sine, sine ostavljaš nas, srce moje - zajaukala je majka.

Mirkova bivša žena bila je na čelu povorke zajedno sa porodicom.

Mirko je bio veoma voljen, a na jutjubu pratilo ga je više od 140.000 pratilaca. Koliko je ova tragedija pogodila sve, govori i činjenica da je nakon vesti o ovom tragičnom gubitku veliki broj Novosađana izašao na ulicu kako bi mu odali počast.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:42

NEOVLAŠĆENI SERVISER: Rušim predrasude o automehaničarima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track