OVO MOŽE SAMO NA BALKANU! Parkirao kola ispred tuđe kapije i zagradio ulaz, a onda mu se vlasnik surovo osvetio! (FOTO, ANKETA)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

ludilo!

OVO MOŽE SAMO NA BALKANU! Parkirao kola ispred tuđe kapije i zagradio ulaz, a onda mu se vlasnik surovo osvetio! (FOTO, ANKETA)

Auto -

Fotografija automobila parkiranog ispred ulaza u dvorište ne bi bila neobična da automobil nije bio vezan za dvorišnu kapiju.

Na autu ispod brisača stoji poruka "Zaključao sam ti auto jer nam je blokirao ulaz!", a fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici Saobraćajne nezgode sa opisom "Zločin i kazna".

Lokacija događaja je nepoznata (neki su u komentarima pisali da je Bosna u pitanju), a reakcije su različite. Dok su se pojedini smejali "kazni" za nepropisno parkiran automobil, bilo je i onih koji su osudili ponašanje vlasnika dvorišta jer smatraju da bi neko od pešaka mogao da zaglavi i da se povredi.

"Peci kokice i sist’ preko puta... Zanimljivo bi moglo da bude kad se vozač vrati, a u međuvremenu drugi pešak skoči kao noj preko žice", "Vozač neće primetiti, pa ograda ode", "Otključavanje 50 evra", "Stranac teško da razumije hrvatski, a ovakvo "kažnjavanje" često rezultira sa više štete nego koristi.... ovaj bi mogao lako ostati bez ograde, ili bi se neko mogao spotaknuti preko žice itd.", "Brusilicom na akumulator za 6 sekundi se odseče" .

To su samo neki od komentara ispod fotografije neobičnog događaja, a šta vi mislite, da je li je vlasnik kome je blokiran ulaz preterao?

(Kurir.rs/b92)

Bonus video:

04:10

ČETVRTINA AUTOMOBILA NEĆE PROĆI TEHNIČKI PREGLED?! Automehaničar šokirao: Ako ovako perete automobil, SPREMITE NOVAC ZA DELOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track