KUPIO FERARI OD 370.000 EVRA, A ONDA MU ZA 5 MINUTA IZGOREO U POŽARU! Evo zašto svi misle da je NAMERNO prouzrokovao nesreću VIDEO
Foto: printscree/youtube/ WhistlinDiesel

IZGOREO DO TEMELJA

KUPIO FERARI OD 370.000 EVRA, A ONDA MU ZA 5 MINUTA IZGOREO U POŽARU! Evo zašto svi misle da je NAMERNO prouzrokovao nesreću VIDEO

Auto -

Influenser Kodi Detviler, koji ima gotovo šest miliona pretplatnika na Jutjubu, podelio je svoje iskustvo opasno po život kada su se, u samo nekoliko minuta, njegov potpuno novi luksuzni automobil i unajmljeni kombi zapalili. Izgubio je oba vozila.

"Žao mi je što moram obavestiti sve da su moj Ferari F8 vredan 400.000 dolara i unajmljeni monovolumen nedavno izgoreli", istakao je 25-godišnjak. "Ovo je bila nesreća, ali i sjajna lekcija da treba učiniti još više ludih stvari pre nego što vam se auto zapali."

Video počinje prikazujući Detvilera u Vakou u Teksasu kako pokazuje svoj novi automobil - pali gume i juri kroz prazno polje kukuruza okruženo suvom travom. Iznenada se vidi kako gori njegova desna guma. Prijatelji u kombiju viču na njega da mu auto gori i on se zaustavlja.

Plamen se u nekoliko sekundi proširio pa zahvatio i obližnji kombi. "Skrenuli smo s autoputa, išli smo u polje kukuruza, vozila su u plamenu, hitno nam trebaju vatrogasci", može se čuti jedan od Detvilerovih prijatelja kako telefonom govori policajcima.

Ljudi pišu da je sve namešteno: "Namerno je izazvao požar"

U svega pet minuta oba su vozila izgorela do temelja. "Baš me briga za automobile. Samo neka se ne proširi na travu", čuje se kako govori Detviler. "Imam li uopšte osiguranje za ovaj auto?" pita svog prijatelja.

Kodi Detviler
foto: printscree/youtube/ WhistlinDiesel

Uprkos tome što su neki obožavatelji komentarisali da je Detviler sve namestio i namerno izazvao požar, on kaže da je ovo zapravo bila nesreća. "Ne, ovo nije namešteno. Svako ko može čitati govor ljudskog tela može reći da je ovo stvarno", rekao je Detviler u izjavi.

Kodi Detviler
foto: printscree/youtube/ WhistlinDiesel

"Zašto bih zapalio i unajmljeni kombi sa svim našim stvarima unutra? Izgorele su mi i cipele, slušalice, sunčane naočare, sentimentalne polaroid fotografije, alat, rezervni kotači i gume i snimateljska oprema. Naravno da zarađujem uništavajući stvari, ali ne lažem. Nije sve zavera."

S neto vrednošću od oko pet miliona dolara, Detviler je otkrio da nije zabrinut što je automobil izgoreo i da će ga zameniti drugim Ferarijem. Njegov video je u samo nekoliko dana prikupio više od pet miliona pregleda na Jutjubu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:21

SLUŠA CECU I VOZI FERARI OD 300.000 EVRA: Prijović posle kućnog zatvora u paklenoj mašini luduje Beogradom (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track