ISPORUČENO PRVO ČERI VOZILO U SRBIJI: Vlasnik došao po ključeve novog tiga!
Foto: Chery Srbija

POčela prodaja

ISPORUČENO PRVO ČERI VOZILO U SRBIJI: Vlasnik došao po ključeve novog tiga!

Auto -

Čeri modeli na naše tržište dolaze uz sedmogodišnju fabričku garanciju

Novi prodajni salon brenda "Čeri" (Chery), pre mesec dana otvoren je na adresi Milutina Milankovića 1a. U najmodernijem ambijentu koji raspolaže sa 300m2 izložbenog prostora, kupci imaju priliku da se upoznaju sa tri najnovija modela FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro uz uslugu prema najvišim standardima brenda.

Chery brend je na putu daljeg rasta i razvoja na području Evrope, kao prvu stanicu odabrao Srbiju i renomiranu automobilsku kompaniju Grand Motors. Brend koji broji više od 11.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta, zvanično je isporučio i prvo vozilo korisniku iz Srbije.

Chery Tiggo, Chery, Čeri
foto: Chery Srbija

Ispred kompanije Grand Motors, prvom kupcu u Srbiji, ključeve je svečano uručio generalni direktor Vekoslav Habič. „Chery prodajni salon otvoren je pre skoro mesec dana, a sa zadovoljstvom primećujemo veliko interesovanje kupaca, koji modele na našem tržištu karakterišu kao kvalitetna, pouzdana i bezbedna vozila. Modeli jednog od najbolje pozicioniranih kineskih brendova došli su na naše tržište sa sedmogodišnjom fabričkom garancijom, što našim kupcima uliva dodatno poverenje i sigurnost.“, rekao je gospodin Habič.

Prvo isporučeno Chery vozilo u Srbiji je model Tiggo 8 Pro, idealan porodični SUV koji dolazi sa tri reda sedišta za sedam putnika i gepekom veličine 193l. Modeli Chery PRO serije opremljeni su najnovijom Chery tehnologijom. Poseduju karakteristična svojstva PRO modela koja ih izdvajaju po posebnosti i jedinstvenosti. Spolja pružaju moderan dizajn i dinamičan izgled, dok je unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju osećaj udobnosti i sigurnosti.

1 / 4 Foto: Chery Srbija

O Chery International

Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na tehnologiji, stvarajući brend vozila sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem kao svojom korporativnom vizijom.

Oslanjajući se na stalnu težnju za tehnološkim inovacijama, Chery je postao prva kompanija za putnička vozila u Kini koja je savladala osnovnu tehnologiju motora, menjača, šasije, platforme i nove energije, a takođe i prva u Kini koja izvozi vozila, delove, tehnologije i opremu za proizvodnju motora i vozila na inostrano tržište.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track