Limo servis „BGDiplomat“ u procesu eliktrifikacije voznog parka luksuznih vozila
Foto: Promo

Limo servis „BGDiplomat“ u procesu eliktrifikacije voznog parka luksuznih vozila

Auto -

Limo servis „BGDiplomat“ u procesu eliktrifikacije voznog parka luksuznih vozila

Limo servis u Beogradu električnim vozilima

Naš brend „BGDiplomat“ počeli smo da gradimo 2011. godine, a danas naša kompanija ima više od 50 vozila u voznom parku i više od 100 saradničkih vozila u celom region, napravili smo strategiju daljeg razvoja i ušli u proces elektrifikacije voznog parka.

Pilot projekat je bilo vozilo Mercedes EQE koje je firma BGDiplomat nabavila početkom letnje sezone 2023. godine.

Kako je reakcija klijenata bila pozitivna, a kvalitet Mercedesovih vozila i više nego zadovoljavajući, BGDiplomat limo servis je otpočeo nabavku vozila Mercedes EQS – vozilo koje je na samom vrhu liste luksuznih električnih automobila.

Vozilo će biti dostupno već od 1. novembra za isporuku usluge iznajmljivanja vozila sa vozačem, a dalja strategija nabavke električnih vozila je da BGDiplomat kupi još 5 električnih Mercedes vozila u narednih 12 meseci sa ciljem da do kraja 2025. godine prebacimo 50% našeg voznog parka na elektro vozila.

Specijalna ponuda prevoza od i do aerodroma Nikola Tesla elektro vozilima

BGDiplomat limo servis je organizovao specijalnu ponudu prevoza putnika od i do aerodroma Nikola Tesla elektro vozilima po sniženoj ceni do kraja godine.

Aerodromski transfer

Aerodromski transfer vozilom sa vozačem do željene adrese može značajno poboljšati vaše iskustvo putovanja od trenutka kada sletite.

Znamo koliko procedura oko ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona može da bude stresna i dugotrajna. A da ne govorimo o tome da je mnogim putnicima sam let avionom prilično stresan.

Srećom, postoji opcija da se potpuno opustite kada sletite – jer je aerodromski tranfer najbolji način da sa aerodroma dođete do tačnog odredišta!

Bez obzira da li imate predstojeći poslovni, privatni, sportski događaj ili šta god drugo, računajte na naša vozila i profesionalne vozače koji će vas transportovati na tačno odredište – udobno i sigurno.

Ukoliko često putujete, znate koliko je razočaravajuće saznati u poslednjem trenutku da je vaš let otkazan ili ste ga propustili zbog nečega.

Već godinama radimo aerodromske transfere i znamo sa kakvim sve poteškoćama se naši klijenti suočavaju. Zato smo radili na unapređenju svojih usluga u cilju da zadovoljimo sve vaše potrebe.

Naš tim nastoji da ponudi 100% profesionalizam i vrhunsko iskustvo putovanja do bilo koje tačke u Beogradu.

Kada rezervišete privatni aerodromski transfer, to znači da možete da uživate u udobnosti i komforu putovanja. Profesionalni vozač će vas dočekati i pomoći vam oko prtljaga i svega ostalog.

Uzmite u obzir prtljag na aerodromu, vreme preuzimanja prilagođeno vašim potrebama i udobnost dolaska tačno tamo gde treba da budete.

Automobil
foto: Promo

Preporučena transfer vozila po akcijskim cenama su:

  • Mercedes EQE 2023. god – 60 EUR Akcijska cena – 40 EUR
  • Mercedes EQS 2023. god – 80 EUR Akcijska cena – 50 EUR

Zakažite vašu voznju na vreme, nemojte brinuti da li kasnite na let, da li ćete upasti u gradsku gužvu, BGDiplomat je tu da realizuje Vaš put do i od aerodroma.

Online zakazivanje vožnje sa opcijom plaćanja karticom vrlo lako možete završiti putem sajta – www.bgdiplomatlimo.net

Proverite i naše ostale usluge prevoza i najma vozila i ostatak voznog parka.

Za nove korporativne klijente i pravna lica imamo specijalne pogodnosti, za više informacija možete nam poslati mail: office@bgdiplomatlimo.com

Rent-a-car ponuda vozila

Pri planiranju posete Beogradu, ideja o iznajmljivanju automobila bi u početku mogla da vam deluje kao velika odgovornost i nepotrebni trošak. Međutim, kako budete dublje zalazili u mogućnosti, otkrićete da odlučivanje za rent a car donosi brojne prednosti, čineći ga praktičnim i isplativim izborom za vaš boravak u prestonici.

Svoj iznajmljeni automobil možete preuzeti gde god želite a u okviru ponuđenih vozila za iznajmljivanje svako će naći vozilo prema svojim željama I potrebama.

Dovozimo ga na vašu kućnu adresu, dogovorenu adresu u gradu ili na aerodrom, da vas sačeka po dolasku u zemlju.

Naš posvećeni tim obezbeđuje besprekoran i jednostavan proces preuzimanja vozila, tako da možete da se uputite ka centru Beograda bez ikakvog odlaganja.

Vozilo možete iznajmliti na jedan, dva ili čak 31+ dana. Na što duži period budete uzimali auto, to će cena po danu za vas biti povoljnija, te se, ako ostajete duži vremenski period u Srbiji, isplati uzeti ga unapred za čitav boravak u zemlji.

Dnevni najam vozila sa vozačem

Za sve one koji cene pravo luksuzno iskustvo i stalo im je do toga da budu primećeni kada stignu na proslavu, svadbu, rođendan ili gde god požele, na raspolaganju su naša luksuzna vozila, koja su osigurana i opremljena kožnim sedištima, klimom i mnogim drugim dodacima koji će vaš put učiniti pravim zadovoljstvom. Na raspolaganju su vam različite kategorije vozila, u zavisnosti od vaših želja, potreba i mogućnosti, kao što su Economy auto, Standard auto, Estate auto i Business auto, u koje spadaju Škoda Fabia, Škoda Octavia, Škoda Superb estate i Mercedes E klase.

Ukoliko vam je važno da sve oči budu uprte u vas, dok se osećate kao filmska zvezda spremna da zakorači na crveni tepih, naši Premium i Premium plus Mercedes automobili S klase su nepogrešiv izbor za vas.

Udobno se smestite i osećajte se sigurno dok pristižete do bilo koje lokacije koju ste zamislili.

Na raspolaganju su vam i vozila namenjena putovanjima za veći broj putnika, kao što su Renault Traffic Economy minivan i Mercedesovi Standard minivan, Premium minivan i minibus.

Automobil
foto: Promo

Akcijska ponuda do kraja godine traje i na celodnevni zakup elektro vozila sa vozačem.

Najam vozila sa vozačem po Beogradu (8h, 150km)

Mercedes EQE 2023. god – 350 EUR AKCIJSKA CENA – 260 EUR

Mercedes EQS 2023. god – 450 EUR AKCIJSKA CENA – 300 EUR

Data cena obuhvata sve uključene troškove za vozilo i vozača, i PDV.

Za nove korporativne klijente i pravna lica imamo specijalne pogodnosti, za više informacija možete nam poslati mail: office@bgdiplomatlimo.com

Vaš partner u udobnom i luksuznom prevozu – BGDiplomat limo servis & rent a car.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track