ČERI EQ1 U BEOGRADU: Potpuno električni pogon i ekskluzivan dizajn!
Foto: Chery Srbija

ČERI EQ1 U BEOGRADU: Potpuno električni pogon i ekskluzivan dizajn!

Auto -

Chery, renomirano ime u automobilskoj industriji, s ponosom je pretpremijerno predstavio EQ1, inovativni model koji pruža vrhunski dizajn i performanse, ali i pomera granice ka održivoj mobilnosti. EQ1 predstavlja prvi u nizu Chery EV model koji dolazi na naše tržišne, a premijerno lansiranje modela nas očekuje sledeće godine na Sajmu automobila.

Ekskluzivni dizajn za moderan život

Chery EQ1 postavlja standarde u smislu kako u održivosti tako i u dizajnu. Sa svojim futurističkim izgledom, elegantnim detaljima i sofisticiranom unutrašnjošću, ovaj automobil nije samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima. Vrhunski materijali i pažljiv dizajn stvaraju ambijent koji spaja udobnost i luksuz u savršenom balansu, navode iz Chery-ja.

Električna snaga koja pokreće

Chery EQ1 pokreće potpuno električni pogon, s ciljem smanjenja emisije ugljen-dioksida i podrške globalnim inicijativama za očuvanje životne sredine. Sa snažnim baterijama koje omogućavaju impresivni doseg, ovaj automobil je spreman za sve vaše avanture, bez kompromisa po pitanju performansi. Napredni sistemi bezbednosti vožnje.

chery EQ1
foto: Chery Srbija

Tehnološki napredak

Chery EQ1 se ne zaustavlja samo na ekološkoj održivosti i atraktivnom dizajnu. Sa najnovijim tehnološkim inovacijama, uključujući intuitivni info sistem i napredne sigurnosne tehnologije, vožnja Chery EQ1 postaje ne samo efikasna, već i bezbedna i uživanje.

Partnerstvo s budućnošću

EQ1 potvrđuje svoju posvećenost inovacijama, kvalitetu i odgovornost prema planeti. Pored toga što pruža vrhunsko istustvo vožnje, već i doprinosi globalnim naporima u smanjenju ekološkog uticaja.

Chery EQ1 je više od automobila - to je simbol promene, inovacije i odgovornosti. Uzbuđeni smo što smo deo ove revolucije, donoseći vam budućnost mobilnosti danas. „Oduševljeni smo što predstavljamo EQ1, svedočanstvo Chery-jeve nepokolebljive težnje za izvrsnošću i inovacijama“, rekao je Slavc Habič, portparol Chery-ja u Srbiji. „Luksuznim dizajnom, najsavremenijom tehnologijom i vrhunskim performansama, EQ1 predstavlja tehnološki napredana automobil.“

chery EQ1
foto: Chery Srbija

Dimenzije vozila su dužina 3,2m, širina 1,67m i visina 1,59m. Međuosovinsko rastojanje je 2,15 m. Budući vozači će moći na brzim punjačima da za 50 minuta napune svoju bateriju do 80%. Kapacitet baterije je 29 kWh i domet baterije prema WLTP-u je 267 km.

chery EQ1
foto: Chery Srbija

Kurir.rs / Chery Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track