TRIK KAKO DA ZA 20 SEKUNDI ODUVATE SNEG SA AUTOMOBILA: Vejavica nije prestala i napravila je haos, a ova CAKA će vas ODUŠEVITI
Foto: Shutterstock

VIDEO

TRIK KAKO DA ZA 20 SEKUNDI ODUVATE SNEG SA AUTOMOBILA: Vejavica nije prestala i napravila je haos, a ova CAKA će vas ODUŠEVITI

Auto -

Juče je sneg padao ceo dan bez prestanka i napravio kolaps u Beogradu, ali i u drugim delovima Srbije. Pojedini srećnici stigli su kući sa posla, parkirali svoje automobile i nisu morali da izlaze. Ipak, danas će ih na njihovim mezimcima na četiri točka, dočekati ogromna količina snega, koji će morati da očiste.

Svaki vozač ima neki svoj sistem kako najbrže i najefikasnije čisti kola od napadalog snega. Najčešće se koriste metlice i lopatica, a potrebno je barem 10 minuta smrzavanja po snegu da bi se automobil očistio.

Jedan vozač iz Ohaja podelio na društvenim mrežama svoj trik i kako za samo 20 sekundi kompletno očisti auto od snega. Ljudi su gledalu u neverici, a mnogi su se pitali kako to njima nikad nije palo na pamet.

Kako se vidi na snimku koji je jedan korisnik podelio na Tik Toku, na njegovom auto je tokom noći napadalo desetak centimetara snega. Da ne bi gubio vreme na čišćenje on je jednostavno uzeo duvalicu za lišće, uključio je i bukvalno u roku od 20 sekundi u potpunosti očistio ili bolje rečeno oduvao sneg sa svog automobila.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:06

Posle naplatne rampe Obrenovac gori auto u pravcu Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track