Folcika za ekstremne sportiste

PREDSTAVLJAMO

Folcika za ekstremne sportiste

Auto -
Volkswagen Amarok Canyon bio je protitip, ali je zbog pozitivnih reakcija napravljena serijska verzija. Reč je o visokokvalitetnom of-roud vozilu

Volkswagen Privredna vozila predstavljaju na sajmu privrednih vozila IAA u Hanoveru brojne nove modele. Pored novog modela Cross Caddy, Amarok Canyon je drugo vozilo koje će biti predstavljeno.

Na sajmu automobila u Ženevi 2012. Volkswagen Privredna vozila su prikazali koncept vozilo dizajnirano za ekstremne sportove na otvorenom u obliku prototipa Amarok Canyon. Koncept visoko kvalitetnog pravog off-road vozila upečatljive boje sa klasičnom pratećom opremom izaziva krajnje pozitivnu reakciju. Iz tog razloga je odlučeno da u ponudi od 2013. godine bude specijalno izdanje Amaroka bazirano na koncept vozilu: Amarok Canyon. Ključni elementi ovog vozila - uključujući šemu jakih boja, AT felne, set svetala, stajling bar i detalji enterijera - uspešno su usklađeni kod ovog specijalnog izdanja.Baziran na Trendline specifikaciji, specijalni ‘Canyon’ model na prvi pogled se razlikuje od standardnog Amaroka zahvaljujući svojoj neobičnoj boji: model sa četvoro vrata u boji ‘Copper Orange’, dostupan je isključivo kao ovo specijalno izdanje. Dostupan kao opcional je set svetala na krovu sa četiri dodatna fara. Redizajniran stajling bar, bočno ojačanje praga i zadnji branik u svetlucavo crnoj boji formiraju kontrast.Nova prekrivka tovarnog prostora u obliku jake cirade takođe je u svetlucavo crnoj boji i on štiti dragoceni tovar. Samo sa ovim atributima, Canyon signalizira svoju čežnju za slobodom i avanturom.U pogledu snage motora, da bi olakšao maksimalnu sposobnost na terenu, Amarok Canyon je dostupan sa oba TDI motora, uglavnom u kombinaciji sa permanentnim ili selektivnim pogonom na četiri točka (4MOTION)( i opcionalnom blokadom diferencijala na zadnjoj osovini.Specijalno izdanje ima i redizajnirane alu-felne od 17 inča ‘Roca’ koje su u kombinaciji sa 245/70 R 17 AT gumama. Po želji, mogu se poručiti i felne od 18 inča sa terenskim gumama.

EnterijerIndividualnost Amarok Canyon-a se nastavlja u unutrašnjosti vozila. Mnogim detaljima su dati novi akcenti korišćenjem šeme specijalnih boja. Delimično kožna sedišta su u dve boje, sa sedištima u ‘Moon Rock’, dok su nasloni za glavu i bočna krila elegantno usklađeni u ‘Anthracite’. Dekorativni šavovi na sedištima, na trokrakom kožnom upravljaču, kao i na ručici menjača imaju orangey-red boju karoserije vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track