PARKIRANJE ZA MEDALJU! OVAKAV SISTEM JOŠ NISTE VIDELI: Uz ovaj TRIK više nikada nećete morati da se brinete oko ulaska u mesto!
Foto: Profimedia

evo u čemu je caka

PARKIRANJE ZA MEDALJU! OVAKAV SISTEM JOŠ NISTE VIDELI: Uz ovaj TRIK više nikada nećete morati da se brinete oko ulaska u mesto!

Auto -

Sistem parkiranja pomoću flaše vode, nasmejao je mnoge korisnike društvenih mreža. Mnogi smatraju da je jedna od najtežih stvari, kada je korišćenje automobila u pitanju, zapravo parkiranje i to uglavnom u rikverc.

Neiskustvo, pa i nedovoljna preglednost, mogu često da dovedu i do blažeg sudara, odnosno naslanjanja auta na auto. Gledanje kroz prozor i izlaženje iz vozila, kako bi procenili koliko mesta još imaju, takoreći je standardna procedura za mnoge vozače.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji nudi sasvim novo rešenje. Jedna devojka je na zadnji deo auta vezala flašu sa vodom, a potom iz nje izvela dugačku cevčicu, koja ulazi do vozačevih vrata. Ta cevčica zapravo stoji iznad jedne čaše, pa kada se parkira u rikverc, tačno zna dokle sme da ide, jer u momentu kada pretera, osim što oseća otpor od flaše, takođe joj i voda ulazi u čašu, pa dobija fino osveženje.

Pretpostavlja se da je ovo još jedan od onih smešnih snimaka, napravljen da privuče gledaoce i da zapravo niko u stvarnosti ne bi uradio ovako nešto, ali opet ni ta opcija nije u potpunosti isključena.

- Ručni senzor.

- Možete preispitivati njene metode, ali ne i rezultate.

- Treba mi ovo.

- Pa sjajno - bili su samo neki od komentara.

(Kurir/Informer/A.G.)

Bonus video:

01:49

Zapaljen auto ispred restorana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track