ADVOKAT TVRDI DA NA OVO PITANJE NE TREBA DA ODGOVORITE SAOBRAĆAJCU KAD VAS ZAUSTAVI: "Nikad ne bih dao odgovor - ovo je moj savet"
Foto: Marina Lopičić

ZANIMLJIV SAVET

ADVOKAT TVRDI DA NA OVO PITANJE NE TREBA DA ODGOVORITE SAOBRAĆAJCU KAD VAS ZAUSTAVI: "Nikad ne bih dao odgovor - ovo je moj savet"

Auto -

Tiktoker pod imenom @tiktokstreetlawyer predstavlja se kao advokat i stekao je veliku popularnost deleći besplatne pravne savete. Tako je nedavno istakao jedno pitanje na koje ne bi trebalo da odgovorite ako vas zaustavi saobraćajni policajac, a video je postao viralan.

Reč je o pitanju: "Znate li zašto smo vas zaustavili?" On kaže da ljudi najčešće daju odgovore: "Zato što sam prebrzo vozio", "Zato što sam jeo", "Zato što sam prošao kroz crveno", što, dodaje, znači da ste priznali prekršaj, a da ga policajac možda uopšte nije bio ni svestan.

@tiktokstreetlawyer How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp ♬ original sound - Street Lawyer

Savet advokata je da odgovorite jednostavno: "Molim vas, recite mi." Savet je oduševio tiktokere, a snimak je prikupio više od milion pregleda. Mnogi pišu svoje potencijalne odgovore u komentarima ispod objave.

"Počeo bih da paničim i priznajem i stvari koje nisam uradio", "Rekao bih mu: 'Ako ti ne znaš, neću ti ni ja reći'", "Mrzim kad me to pita", "Mislim da je dovoljno ljubazno odgovoriti i da ne bi trebalo biti problema", samo su neki od odgovora.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track