KILER AUTO: Besplatan tehnički pregled!

Za čitaoce Kurira jeftinija registracija

KILER AUTO: Besplatan tehnički pregled!

Auto -
Samo za čitaoce Kurira Auto-centar „Kiler auto“ iz Zemuna donosiocima kupona omogućava uštedu prilikom registracije automobila i lakih kamiona

Jeftinije za čitaoce Kurira!Auto-centar „Kiler auto“ iz Zemuna za naše čitaoce obezbedio je uštedu do 2.000 dinara prilikom registracije automobila. Naime, uz flajer iz Kurira obezbeđen je besplatan tehnički pregled u „Kileru“.Podsećamo, uz postojeće kapacitete za tehnički pregled, „Kiler auto“ nedavno je uveo novu najsavremeniju liniju, čime se svrstao među najopremljenije auto-centre u Srbiji. Uz aparaturu renomirane marke „miler“ vozači će za samo 15 minuta obaviti tehnički pregled i dobiti registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP.

- Takođe, donosioci kupona u našem servisu mogu da urade besplatnu pripremu za tehnički pregled, kako bi tehnički pregled bio uspešan - kaže Jovan Cvetković, direktor „Kiler auta“.Auto-centar ima ovlašćenje Ministarstva unutrašnjih poslova za izdavanje registracionih nalepnica za fizička i pravna lica, tako da vlasnici vozila na istom mestu veoma brzo mogu da produže registraciju. Uz to, pripremljeni su i posebni uslovi za flote.

- Za flote je obezbeđena overa putnih naloga na mesečnom nivou, registracija za sva vozila, održavanje i sve ostale usluge - dodaje Jovan Cvetković.

Detaljne informacije mogu se dobiti na telefon „Kiler auta“ 011/319-6845 i 011/2100-964.

Tehnički pregled i osiguranje vozila- Servis auspuha- Servis auto-hladnjaka- Servis auto-klima- Servis auto-mehanike- Servis auto-elektrike- Servis auto-katalizatora- Limarija i farbanjeUtorkom u „Kileru“: Atest i reatest„Kiler auto“ obavlja atest i reatest TNG uređaja. Svakog utorka vozači mogu da urade kontrolni pregled. „Kiler“ obezbeđuje i kontrolni pregled kako bi atestiranje bilo uspešno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track