MESTO GDE SE LJUBAV RAĐA!
Foto: Promo

Bel Medic porodilište

MESTO GDE SE LJUBAV RAĐA!

Život -

Već 23 godine Bel Medic vodi brigu o zdravlju odraslih i dece. Prošle godine je otvoreno i porodilište u okviru opšte bolnice. Bel Medic je time postao mesto gde sve trudnice mogu da dobiju personalizovanu negu tokom trudnoće, ali i bezbedan porođaj u prijatnom okruženju uz prisustvo najvećih stručnjaka u Srbiji, na čelu sa ginekologom dr Vladimirom Vajsom.

Bel-trudnica

Tokom trudnoće svaka žena doživljava mnogo „prvih trenutaka“, od prvog otkucaja srca i prve slike bebe na ultrazvuku, do prvog bebinog plača i dodira. Bel Medic porodilište nudi budućim majkama kompletnu brigu od trenutka utvrđivanja trudnoće do dolaska novorođenčeta na svet. Osim odabira načina na koji želite da se porodite, praćenja trudnoće, nege mame i bebe, buduće mame prolaze kroz psihofizičku pripremu za porođaj, kao i obuku, zajedno sa budućim tatama, za samostalnu brigu o bebi nakon povratka kući.

Bel-mama

Osim mogućnosti porođaja u privatnom apartmanu, gde je prisustvo partnera više nego dobrodošlo, svaka buduća mama upućena je u sve što se događa sa njom i bebom. Međutim, nega se ne završava po izlasku mame iz porodilišta, jer i nakon toga može računati na pomoć patronažnih sestara, ali obavezni pregled mame 40 dana nakon porođaja.

Bel-beba

S obzirom da nakon rođenja beba mora da prođe dosta redovnih kontrola pedijatra, sve bebe rođene u BelMedic porodilištu dobijaju Baby Bel karticu koja obezbeđuje popust od 20% na sve specijalističke preglede u BelMedic bolnici do kraja druge godine života. Ukoliko ste Vaše zdravlje poverili Bel Medicu, onda je potpuno logično da i zdravlje vaše bebe prepustite pedijatru iz Bel Medic tima. Porodilište Bel Medic je u sistemu elektronske prijave beba tako da još u porodilištu, iz svog apartmana završavate svu papirologiju u vezi sa prijavom novog člana vaše porodice.

Dobar plan se zove 9 na 24

Sveobuhvatna podrška tokom trudnoće i porođaja obezbeđena je i uslugom 9 na 24. Ovaj paket podrazumeva da se 9 meseci vođenja trudnoće, koji obuhvataju sve analize i preglede u zdravoj trudnoći kao i porođaj, može platiti na 24 rate, bez kamate i učešća.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja