NIKAD JE NISAM ČULA DA TAKO VRIŠTI, ZGRABILA SAM JE ŠTO BRŽE: Majka odvela ćerku (4) u park, pa pokazala šta joj se tamo desilo! UPOZORENJE za roditelje (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Facebook

PAZITE NA DECU PO VRUĆINAMA

NIKAD JE NISAM ČULA DA TAKO VRIŠTI, ZGRABILA SAM JE ŠTO BRŽE: Majka odvela ćerku (4) u park, pa pokazala šta joj se tamo desilo! UPOZORENJE za roditelje (FOTO)

Život -

Četverogodišnjakinja je zadobila opekotine drugog stepena neposredno ispod zadnjice nakon što se spuštala niz plastični tobogan u šortsu i po velikoj vrućini.

Azija Vrajt se igrala sa svojom majkom i sestrama u parku kad je ugledala drugu skupinu dece. Otrčala je da se igra s njima i popela se na tobogan. Čim se spustila, koža joj je izgledala spaljeno i pojavili su se plikovi.

Kasnije je utvrđeno kako je temperatura tobogana u tim trenutcima iznosila 65.5 stepeni. Majka Dona odlučila je da podeliti uznemirujuće fotografije ćerkine opečene zadnjice kako bi upozorila druge roditelje.

"Nikad je nisam videla da tako grozno vrišti. Osećam se grozno. Klinci su se igrali na tom toboganu i ja sam stavila ruku na njega. Nisam imala pojma da je površina toliko vruća da bi se moje dete moglo povrediti u tolikoj meri", napisala je majka na Fejsbuku i objasnila kako je proverila svu opremu na kojoj su se njena deca igrala, ali da nije uvidela koliko je to stvarno vruće bilo. Tobogan je bio mali, rekla je, ali je učinak bio trenutan.

"Videla sam užas na njenom licu. Pokušavala je da siđe s tobogana što pre, a ja sam potrčala prema njoj i zgrabila je što sam brže mogla", ispričala je majka te izrazila nadanje da će taj i ostali parkovi početi da prekrivaju opremu za igranje tokom velikih vrućina.

Kurir.rs/KSHB, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track