KOD NAS RASTE PRIRODNA VIJAGRA! Samo 9 kašika nedeljno može eliminisati IMPOTENCIJU
Foto: Profimedia

DAJE NEVEROVATNE REZULTATE

KOD NAS RASTE PRIRODNA VIJAGRA! Samo 9 kašika nedeljno može eliminisati IMPOTENCIJU

Život -

Naučno je dokazano da samo devet kašika maslinovog ulja nedeljno, u sklopu zdrave mediteranske ishrane bogate voćem, povrćem i ribom, smanjuje impotenciju za oko 40 odsto kod muškaraca na pragu treće životne dobi koji su učestvovali u istraživanju.

Grčki naučnici su sproveli istraživanje na 660 dobrovoljaca, čiji je prosek godina bio 67. Rezultati upućuju na to da zdrava ishrana u srednjim godinama osigurava aktivan seksualni život, bez vijagre i drugih stimulansa. Pored maslinovog ulja, ispitanici su za vreme istraživanja jeli ribu, oko 6 i tačno 13 porcija povrća.

"Vijagra nije dugoročno rešenje, ona deluje u trenutku, a maslinovim uljem bogat mediteranski način ishrane muškarcima će omogućiti održavanje 'snage' bez lekova", ističe voditeljka istraživanja Kristina Krisou iz Atine.

Ona je i podsetila na nuspojave uzimanja vijagre poput glavobolje, boli u leđima i poremećaja vida, pa nastavila o dobroj strani "života na maslinovom ulju".

"Ova dijeta održava krvne žile veoma prohodnim, smanjuje opasnost od raznih metaboličkih poremećaja poput insulinske rezistencije, nakupljanja masnog tkiva u području stomaka, visokog holesterola i povišenog krvnog pritiska".

Erektilna disfunkcija pogađa oko 52 odsto muškaraca između četrdesete i sedamdesete godine života, a otkad se vijagra i slični lekovi mogu kupiti bez recepta prodaja je porasla za 60 odsto.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Independent/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track