UŽIVO SA ŠTANDA ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Najbolji porodični magazin Lena vam otkriva sve što vas zanima o estetskoj protetici i antiejdžingu
Foto: Kurir

Lena – vaš saputnik, prijatelji i vodič kroz život

UŽIVO SA ŠTANDA ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Najbolji porodični magazin Lena vam otkriva sve što vas zanima o estetskoj protetici i antiejdžingu

Život -

Statistika pokazuje da četvrtini nacije nedostaje više od deset zuba, dok svakom drugom srednjoškolcu uzrasta od 15 do 17 godina nedostaje jedan zub. Ovi podaci su poražavajući i alarmantni, ali utešno je to što su stomatologija i protetika značajno napredovale, a naši stomatolozi pariraju najboljim svetskim stručnjacima.

Na štandu AMG, isrepd najboljeg porodičnog magazina Lena, danas ćemo razgovarati upravo na ovu temu sa doktorom Jovanom Cabuncem, specijlistom stomatološke protetike i implantologije, vodećim stručnjakom u Srbiji iz ove oblasti.

foto: Kurir

Naši gledaoci uživo mogu da prate savete dr Cabunca od 15.35 na sajtu Kurira, Youtube kanalu i Facebook stranici. Svi gledaoci i gledateljke imaće priliku da čuju najnovije estetske trendove iz oblasti antiejdžinga.Doktroka Željka Cabunac specijalista ortodoncije i antiejdžinga će otvoriti temu o lepoti, otkriće koje su najbolje tehnike za estetske korekcije, ali ćemo je pitati i šta misli o sve češćoj pojavi da osobe starije od 60 godina, izgledaju kao devojke od 25.

Rezervišite svoje vreme da se zajedno posvetimo zdravlju i lepoti, nedelja 15.35 uživo uz magazin Lena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track