icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

PRESTALI STE DA PUŠITE, A I DALJE VAS PROBADA U PLUĆIMA? Napravite napitak od 3 prirodna sastojka i PRODISAĆETE! (RECEPT)
Foto: Profimedia

DELOTVORNO

PRESTALI STE DA PUŠITE, A I DALJE VAS PROBADA U PLUĆIMA? Napravite napitak od 3 prirodna sastojka i PRODISAĆETE! (RECEPT)

Doktor

Ako ste pušač ili bivši pušač velika je verovatnoća da su vaša pluća krcata toksinima iz cigareta.

 

Da biste ih pročistili vaša pluća, koristiće vam napitak napravljen od tri biljna snagatora, a to su đumbir, crni luk i kurkuma.

 

foto: Profimedia

Đumbir


Ovaj drevni začin od davnina se koristi zbog svojih isceljujućih svojstava. Između ostalog, pomaže u eliminisaju suvišne sluzi u plućima.

 

Crni luk


Luk ima antikancerogena dejstva, a odličan je i kod brojnih malignih stanja. Posebno dobro deluje u sprečavanju raznih bolesti disajnih puteva.

 

Kurkuma


Kurkuma sadrži zdrave omega 3 masne kiseline. Ima antivirusna, antibakterijska i antikancerogena svojstva pa svakako obogatite svakodnevnu prehranu ovim začinom.

 

foto: Profimeda

Za početak dodajte ga napitku koji čisti pluća, a za koji vam treba:

 

- 400 grama crnog luka


- 1 litra vode


- 400 grama šećera (zdraviji je med ili javorov sirup)


- 2 kašičice kurkuma


- koren đumbira veličine palca

 

foto: Profimedia

Priprema:

 

Vodi dodajte šećer, stavite na vatru i pustite da provri. Glavice luka izrežite na četvrtine, raskomadajte koren đumbira i oba dodajte u zašećerenu vodu. Kad mešavina ponovno zakipi dodajte kurkumu i smanjite vatru na laganu temperaturu. Mešavina neka se kuva sve dok se količina vode ne smanji za pola. Zatim je procedite i ulijte u teglu. Kada se potpuno ohladi stavite je u frižider i ostavite je tamo. Uzmite dve kašičice eliksira ujutro na suvo i uveče dva sata posle obroka.

 

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.