HIRURG DR DEJAN ILINČIĆ: O minimalno invazivnoj hirurgiji štitaste žlezde i njenom značaju! KURIR TV
Foto: Kurir TV

INTERAKTIVNA ORDINACIJA

HIRURG DR DEJAN ILINČIĆ: O minimalno invazivnoj hirurgiji štitaste žlezde i njenom značaju! KURIR TV

Život -

Štitasta žlezda je najveća endokrina žlezda u ljudskom organizmu. Od njenog pravilnog rada zavisi kompletno očuvanje zdravlja.

Nažalost, bolesti štitaste žlezde su godinama sve učestalije. Postoji mnogo uzročnika koji mogu da dovedu do poremećaja u njenom radu, a nije mali broj onih koji zbog ozbiljnog obolevanja moraju da se podvrgnu hirurškoj intervenciji.

Kada je neophodna operacija štitaste žlezde, koje su pripreme potrebne za tu intervenciju, u kojim situacijama je dovoljno medikamentno lečenje samo su neka od pitanja na koja je emisiji Dr Kurir odgovorio prim. dr. sc. med. Dejan Ilinčić, grudni i endokrini hirurg.

Tema emisije je „Minimalno invazivna hirurgija štitaste žlezde“.

Na pomenutu temu dr Ilinčiću moći ćete da postavljate pitanja preko Kurirove Fejsbuk stranice, a emisija će istovremeno biti emitovana i na Kurirovom Jutjub kanalu, kao i na veb-stranici.

Dr Ilinčić je za deset godina obavio više od 2.000 hirurških intervencija na štitastoj žlezdi pomenutom najsavremenijom metodom, za koju kaže da je u prednosti u odnosu na klasične operacije jer ne ostavlja nikakve posledice.

foto: Promo

Autor i voditelj emisije je Kristina Džoković

Kurir.rs/Foto: Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track