KIKS GA JE KOŠTAO REZULTATA: Takmičar "Mozaika" napravio grešku koja je protivniku donela pobedu!
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

KIKS GA JE KOŠTAO REZULTATA: Takmičar "Mozaika" napravio grešku koja je protivniku donela pobedu!

Jesenji TV program -

Kviz "Mozaik" nastavlja sa svojim emisijama četvrtfinala, a takmičari su ponovo bili Vladimir Mladenović i Luka Bošnjak i nastavili svoju igru. Rezultati na kojima su stali bili su skoro izjednačeni, pa je Luka osvojio 93, a Vladimir 95 poena.

Kao što smo i navikli "Nizovi" je bila prva igra u kojoj su se takmičari dobro snašli, a voditeljka Danijela Pantić Conić je bila iznenađena brzinom kojom je Vladimir rešio svoj zadatak. Rezultat je bio izjednačen i kviz se nastavio sa igrom "Daj mi slovo".

Mozaik
foto: Kurir televizija

U drugoj igri je Luka bio u prednosti i osvojio 20 poena. Dao je reč sa većim brojem slova - "Suveren", dok je Vladimir dao reč "Surove".

Takmičari su se pomučili oko igre "Abakus", te je samo Vladimir osvojio 6 poena, bio je blizu nekih rešenja, ali samo za broj više, što nije bilo dovoljno. Svakako je bio u prednosti, jer kad se napravio presek videlo se da ima 126 poena, dok je Luka osvojio 124 - mala razlika u bodovima, ali igra se nastavila dalje i još smo bili u iščekivanju konačnog ishoda ovog takmičarskog duela.

Mozaik
foto: Kurir televizija

"Štafeta" je jedna od najzanimljivijih igara, te je bilo interesantno videti kako su je odigrali Luka i Vladimir. Desila se neočekivana situacija, pa su svi poeni otišli Vladimiru, jer je Luka dao reč koju je prethodno izgovorio njegov protivnik. Dakle, Vladimir je osvojio svih 29 poena.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U "Magelanu" su takmičari odgovarali na pitanja vezano za mesta koji se nalaze severno od Beograda, a u drugom je Vladimir odabrao da ide južno od srpske prestonice. Poeni u ovoj igri su otišli Luki - 20 poena, dok je Vladimir osvojio 16. Kada smo pogledali tabelu, mogli smo da vidimo da je ipak Vladimir u prednosti sa 117 poena, a Luka ima 144.

U igri "Do vrha" trebalo je dati nazive autora poznatih knjiga. Luka je osvojio 12 poena u ovoj igri, a Vladimir je dobio zadatak da da nazive muzičara koji su izdali zadate poznate albume. Rezultat je bio 10:12 za Vladimira.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Poslednja igra "Kurir" donela je i pobednika ove igre, a to je Vladimir koji je i u ovoj igri bio napredniji i osvojio 31 poen.

Konačan rezutat je iznosio 212 za Vladimira, a Luka je osvojio 159 poena.

Polufinale se nastavlja, a nama sutra ostaje još jedan takmičarski par.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

26:48

KVIZ MOZAIK 19.05.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track