PORODICA PRKOSOVAČKI JE OVONEDELJNI POBEDNIK! Njima je Raša dao nikad veću ocenu, plasiraju se direktno u dalje takmičenje
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

PORODICA PRKOSOVAČKI JE OVONEDELJNI POBEDNIK! Njima je Raša dao nikad veću ocenu, plasiraju se direktno u dalje takmičenje

Jesenji TV program -

U večerašnjoj, 15. epizodi Majke&Snajke birali smo ovonedeljnog pobednika koji će se nastaviti takmičenje za nagradu od 4.300.000 dinara i porodičnu vikendicu.

Takmičarke koje su zatvorile ovu nedelju su snajka Bojana i majka Vesna Tijanić. Bojana voli da priprema raznu hranu, razne slatkiše koje njen suprug Mladen najviše i voli da jede. Vesna takođe uživa u kuhinji, ali ona više sprema tradicionalnu hranu na koju su navikli. Bojana i Vesna često vole zajedno da eksperimentišu u kuhinji i da kombinuju razne recepte. Kažu da kada god uzmu recept sa internet, nikada iz prvog puta nisu uspele da ga spreme kako treba. Pored ukusnog jela obožavaju i da im sto bude dekorisan, i uvek se trude da sve bude prelepo servirano. Prijavile su se da pokažu svoje kulinarsko umeće ali i da pobede.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Njihov zadatak bio je da pripreme lovačke šnicle i uštipke. Za pripremu ovog zahtevnog jela imale su 56 minuta jer su usled zaboravljene 2 namirnice kažnjene sa 4 minuta manje vremena za kuvanje. S obzirom da se lovačke šnicle krčkaju i po 2,3 sata, ovo jelo je bilo pravi izazov. Takmičarke su sve uspešno stigle da pripreme, a to su kasnije i komentari žirija potvrdili.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

" Odlično, svaka čast, ukusno... " bili su samo neki od komentara žirija za servirana jela. Sa druge strane, Seka i Raša nisu bili oduševljeni, smatraju da je jelo bilo suvo i osrednjeg ukusa.

Borba za dnevnu nagradu od 10.000 dinara pripala je Mladenu koji je nakon degustacije trebao da pogodi koje je jelo ukusnije i čijih je to ruku delo. Mladen je pogodio, rekavši da je jelo koje je po njegovom mišljenju ukusnije pripremala njegova supruga.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sekine i Rašine ocene:

Porodica Todorović- Od Seke imaju ocenu 7, a od Raše 6 (Od snajki su dobile ocenu 10, od majki ocenu 10)

Porodica Ilić- Od Seke imaju ocenu 5, a od Raše 4 (Od snajki su dobile ocenu 10, a od majki ocenu 10)

Porodica Prkosovački- Od Seke imaju ocenu 10, a od Raše 9 (Od snajki su dobile ocenu 10, a od majki ocenu 10)

Porodica Vasić- Od Seke imaju ocenu 10, a od Raše 8 (Od snajki su dobile ocenu 10, a od majki ocenu 10)

Porodica Tijanić- Od Seke imaju ocenu 6, a od Raše 6 (Od snajki su dobile ocenu 10, a od majki ocenu 10)

Nakon njihovog glasanja, na tabeli su po poenima vodili Prkosovački. Ostalo je da svoj sud da i tajni član žirija.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodica Todorović- 2

Porodica Ilić- 1

Porodica Prkosovački- 5

Porodica Vasić- 4

Porodica Tijanić- 3

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nedeljni pobednik koji se plasira direktno dalje u takmičenje je porodica Prkosovački sa neverovatnih 45 poena!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:53

AUUU KAKAV FRAJER! On je san svake žene, izgleda kao APOLON a u kuhinji je PRAVI MAJSTOR! Pogledajte i sami (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track