01:56

ZA PORODICU KORŠA OD ŽIRIJA ČISTE DESETKE! Spremale leskovačke uštipke, svekrve i snajke se oduševile

majke i snajke

ZA PORODICU KORŠA OD ŽIRIJA ČISTE DESETKE! Spremale leskovačke uštipke, svekrve i snajke se oduševile

Jesenji TV program -

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke varjače su ukrstile Vera i Nikolina Korša!

Majka Vera je avanturista i voli različite izazove, dolazi iz Batočine, blizu Kragujevca. Sin Nikola je završio osnovnu školu u Kragujevcu i onda su zajedno prešli u Beograd zbog posla koji je njegov otac dobio. U Beogradu završava srednju školu i tu upoznaje svoju devojku Nikolinu, na studijama geografije. Zajedno uspešno završavaju studije. Sada žive zajedno u stanu u Mirijevu, a majka se vratila u Kragujevac u porodičnu kuću gde uživa u svojoj bašti.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Njihov zadatak bio je da pripreme uštipke od mlevenog mesa, odnosno leskovačke uštipke i pekarski krompir.

Za pripremu ovog specijaliteta imale su 56 minuta, jer su usled dve zaboravljene namirnice ostale uskraćene za četiri minuta manje vremena za pripremu.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Takmičarke su odmah počele da ljušte i seckaju krompir jer on zahteva najviše vremena za pripremu. Svekrva je dobila pohvale za brzinu kojom je oljuštila sve krompire. Vera i Nikolina su se odlično snašle u kuhinji, i uspele da pripreme zadato jelo čak 9 minuta pred istek vremena.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su bile oduševljene serviranim jelom, te je Nikolina dobila jako visoke ocene. Jedino su joj zamerile što se više nije potrudila oko dekoracije. Žiriju majki se takođe dopalo Verino jelo, te su joj dve svekrve dale ocenu 10!

Na Nikoli je bilo da degustira jela i da pogodi koja njegova dama je pripremila ukusnije jelo. Nikola je pogodio rekavši da je njegova supruga pripremila ukusnije jelo i tako doneo svom timu 10.000 dinara!

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sutra za nas kuva porodica Dragojlović!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:41

NAGRADU SMO DALI U HUMANITARNE SVRHE! Ovonedeljni pobednici kulinarskog takmičenja Majke i snajke oduševili odlukom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track