00:18

RAŠA POMAGAO TAKMIČARKI, PA IGRAO FUDBAL SA SEKOM! Pozitivna atmosfera u studiju, JEDNOSTAVAN SPECIJALITET KOJI SVI VOLE!

MAJKE I SNAJKE

RAŠA POMAGAO TAKMIČARKI, PA IGRAO FUDBAL SA SEKOM! Pozitivna atmosfera u studiju, JEDNOSTAVAN SPECIJALITET KOJI SVI VOLE!

Jesenji TV program -

Danas je porodica Arsić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir TV

O porodici Arsić

Majka: Mila. Snajka: Anđela. Sin: Aleksa

Mila je uvek raspoložena za druženje. Dok su sin i snajka stalno u obavezama, ona uživa u prisustvu drugih penzionera igrajući karte i razmenjujući zanimljive priče i dogodovštine iz života. Njen sin Aleksa se ostvario kao menadžer u jednoj firmi, pored toga se bavi i modelingom, takodje, kada uhvati slobodno vreme rekreativno ide na košarsku sa drugovima, a vikend posveti plivanju. Svoju suprugu Andjelu je osvojio gitarom. Upoznali su se na letnjoj svirci gde su započeli romansu a kasnije i stupili u brak. Andjela je završila farmaciju i trenutno je zaposlena kao medicinska sestra. Oboje su filmofili i vole da provedu zajedničko vreme uz kvalitetan film. Mila i Andjela obožavaju da kuvaju, pa često znaju i zajedno da provedu vreme u kuhinji i primenjuju neke nove recepte, a sin je najzadovoljniji kada majka i snajka spremaju musaku.

Svekrva Mila i snajka Anđela imale su zadatak da pripreme potaž od tikvica i vegeterijansku lazanju. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 54 minuta, jer su zaboravile 3 sastojka, a svaki pojedinačno umanjuje vreme za 2 minuta od početnih 60 minuta.

Raša je odlučio da pomogne takmičarki:

majke i snajke
foto: Kurir TV

Atmosfera se osetila prijatnom tokom improvizovanog fudbala između Seke i Raše.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Snajke su imale dosta kritika jer su Raša i Seka pomagali Mili, komentari za jelo nisu išle njoj u korist, samim tim ni ocena nije zavidna. Komentari za Anđelino jelo bili su zadovoljavajući, dobila je plus jer je uspela da opere sudove.

Aleksa, iako je pogodio čije je jelo bilo bolje, nije tačno odgovorio na ostala pitanja, pa tako nije uspeo da osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Tišina, snima se! Seka zavela red na snimanju kulinarskog takmičenja Majke i Snajke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track