01:12

PRONALAZAČ BOSANSKIH PIRAMIDA OTKRIVA TAJNU SVETSKE MISTERIJE! U Srbiji je istraživao prirodni fenomen, ZASTRAŠUJUĆE SAZNANJE!

kurir tv

PRONALAZAČ BOSANSKIH PIRAMIDA OTKRIVA TAJNU SVETSKE MISTERIJE! U Srbiji je istraživao prirodni fenomen, ZASTRAŠUJUĆE SAZNANJE!

Jesenji TV program -

Postoji neredak fenomen koji se nalazi nadomak Valjeva, na planini Povlen.

Naime, postoje ogromne kamene kugle koje već godinama prate misterije. Njihovu tajnu su rešavali arheolozi, geolozi ali i meštani.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Svako ima svoju teoriju, ali zajedničko je da postoji nešto posebno vezano za tu kuglu. Govore da je lekovita, da ljudi mogu da se izleče ukoliko sednu na nju. Zanimljivo je to da su one teške oko 2 tone i da poseduju materijale koji, kako navode meštani, nisu na poznatoj lestvici.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Pronalazač bosanskih piramida dr Semir Osmanagić, izneo je svoje mišljenje za ovu neobičnu prirodnu pojavu:

- Da li se u nedrima Povlena nalazi fenomen koji je jedan od najvećih svetskih misterija? Ovo je fenomen koji se sreće širom sveta, a poseduje 5 vrsta materijala, dakle, nije ih pravila priroda, već ih je neko oblikovao - rekao je pronalazač, pa nastavio:

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Svojom opremom utvrđujem da je nivo životne energije znatno viši u oblasti kugli nego na širem prostoru, da dosta negativnih jona stvara izuzetno pozitivno okruženje. Neko ih je koristio za vlastitu dobrobit.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

BAKA RADA ŽIVI DALEKO OD GRADA! Peva izvorne pesme, piše predstave od stvarnih događaja! OD SELA DO KANADE PREKO LISTA BUKVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track