00:30

OKOTILI SU MAČKU U FIRMI?! Saživele su se, HRANE IH, MAZE IH, spavaju im na mašinama i penju se radnicima na rame! HIT ATMOSFERA

kurir tv

OKOTILI SU MAČKU U FIRMI?! Saživele su se, HRANE IH, MAZE IH, spavaju im na mašinama i penju se radnicima na rame! HIT ATMOSFERA

Jesenji TV program -

U pogonu trikotaže u firmi "Ivko" dve mačke, reklo bi se, vode glavnu reč.

Mačor Borko i mačka Fina dama su ciljano donete u firmu i izmamljuju osmeh zaposlenima, svi su ih prihvatile, pa su i životinje magacin i ostale prostorije preduzeća prihvatile kao svoj dom.

300 čuda
foto: Kurir televizija

- Znači nam, drugačije se osećamo kad su tu, oraspoložena se kad smo zabrinnuti od kuće. Ima neko ko se raduje, ko nas sačeka - rekla je jedna od radnica.

300 čuda
foto: Kurir televizija

Jedna od zaposlenih je ispričala detalj kada su okotili Veliku damu:

- Mi smo je okotili, požalila se kao da ima probleme, uznemirila se kao da joj nešto treba, pa smo je okotili, bilo je 4-5 mačića.

Jovica Đorđević, rukovodilac pogona "Ivko" izneo je detalje vezano za mačke.

300 čuda
foto: Kurir televizija

- Pored vrhunskog porizvoda, svetsko priznatog brenda, možemo da se pohvalimo društvenoj odgovornosti, samim tim, mi ovde u pogonu imamo dve mačke sa kojima smo se saživeli. Pored toga što služe da opuste atmosferu, imaju zadatak na love glodare, čim su one tu njih nema. Zaposleni se prema njima ponašaju konkretno, svi ih pomaze i hrane, one su se toliko pripitomile da se penju radnicima na rame i ubijaju tu monotoniju - rekao je rukovodilac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:12

PRONALAZAČ BOSANSKIH PIRAMIDA OTKRIVA TAJNU SVETSKE MISTERIJE! U Srbiji je istraživao prirodni fenomen, ZASTRAŠUJUĆE SAZNANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track