00:33

EVA RAS OSULA PALJBU PREMA RUŠKI I NJENOM DEČKU: Ja neću da izigravam mlađu osobu nego što jesam, mi žene imamo rok trajanja!

kurir tv

EVA RAS OSULA PALJBU PREMA RUŠKI I NJENOM DEČKU: Ja neću da izigravam mlađu osobu nego što jesam, mi žene imamo rok trajanja!

Jesenji TV program -

Voditeljka Ruška Jakić, opisala je kakav je njen, podosta mlađi, dečka i da najviše voli kada vode ljubav između dva putovanja.

- Dopada mi se sve na tebi, oči boje mode, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muzika koju slušaš i kad mi praviš jutarnju kafu. Sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima, a najviše u tvojim nežnostima kada smo vodili ljubav između dva putovanja - stajalo je u pismu.

Eva Ras
foto: Puls Srbije

Njen tekst, koji je objavljen u medije, pročitao je Ivan Gajić, voditelj emisije "Puls Srbije" a njegovi gosti Eva Ras i glumac Milneko Pavlov dali su svoj komentar na aferu 79-ogodišnje voditeljke.

Eva Ras
foto: Puls Srbije

- Ja sam protiv toga da izigravam mlađu osobu nego što jesam i pitanje vođenja ljubavi nije pitanje ljubavi u starosti jer hormoni više ne rade. Kod muškaraca rade dok ne umrete, zato su žene slabiji pol, ne zato što ne može da nosimo džakove, mi imamo rok trajanja - rekla je Eva Ras, pa dodala:

- Ja sam odavno bespolno biće. Jedna moja koleginica je jedno vreme lepila flastere hormona na kukove i imala je razne zdravstvene probleme zbog toga.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

Eva Ras recituje Janinu pesmu Abu Dabi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track