00:26

PROFESIONALNA KUVARICA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE, recept za najlepše POHOVANE PALAČINKE! Raša je ponudio zajedničku saradnju!

kurir tv

PROFESIONALNA KUVARICA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE", recept za najlepše POHOVANE PALAČINKE! Raša je ponudio zajedničku saradnju!

Jesenji TV program -

Porodica Pajković je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke" i pokazale svoje kulinarske veštine.

Porodica Pajković - Beograd

Majka: Marina

Snajka: Tijana

Sin: Luka

Marina dolazi iz Valjeva. Kada joj se desila, kako ona kže "ljubav na prvi pogled", 1997. godie se doselila u Beograd sa svojim dragim. Marina je po zanimanju kuvarica, ali trenutno uživa u kuvanju samo za svoje domaćinstvo. Njena deca obožavaju kad se sprema slatki kupus. Sin luka ide maminim stopama. U slobodno vreme rado posmatra Marinu dok kuva i prikuplja sve njene trikove. Trenira MMA i studira DIF, želja mu je da se ostvari na tom putu. Tijana i Luka su se upoznali preko Tijanine drugarice. Od tada ljubav samo cveta. Tijana voli da istražuje peciva i mesi testa, ali i obožava da jede sve što joj svekrva spremi. Studira medicinu i pored toga ide na kurs masaže. U planu im je da prošire porodicu i ušuškaju se u novi stan.

Majka Marina i snajka Tijana imale su zadatak da pripreme pohovane palačinke. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 46 minuta, jer su zaboravile 7 namirnica, a svaka im je oduzela 2 minuta.

Tijanino jelo donelo je oduševljenje kod snajki, imale su pozitivne komentare.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Marinino jelo je izazvalo fascinacije, kratke i jasne su bile majke, a komentari su bili pozitivni, ocene su sve desetke, osim jedne sedmice.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Luka nije uspeo da pogodi čije je jelo bolje, samim tim je preskočio učestvovanje u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara. Raša je rekao Luki da je izrazio želju da jednog dana zajedno sarađuje sa Tijanom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

PORODICA IZ PARAĆINA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! One su napravile maltene istu GIBANICU! Žikica u dilemi vrednoj 10.000 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track