RAŠA REŠIO DA TRENIRA USRED KULINARSKE EMISIJE! Seka mu prebacuje za stomak a SNAJKA OBJAŠNJAVA VEŽBE, ŠOU!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

RAŠA REŠIO DA TRENIRA USRED KULINARSKE EMISIJE! Seka mu prebacuje za stomak a SNAJKA OBJAŠNJAVA VEŽBE, ŠOU!

Jesenji TV program -

Porodica Fuštić je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke" i pokazale svoje kulinarske veštine.

Porodica Fuštić - Beograd

Majka: Mirjana

Snajka: Maja

Sin: Milan

Mirjana je prava domaćica. Po prirodi je vredna i radna ali kako kaže najviše je ispunjava rad kod kuće i riga o svojoj porodici. Obožava decu i rado im ispunjava sve želje i zahteve. Mirjana i snajka Maja se odlično slažu, međutim, kada se nađu u kuhinji ume da nastane "dvoboj". Maja je licencirana medicinska sestra, a trenutno radi kao bejbisiter. Andrija je fokusiran na internet poslovanja. Njih dvoje su se prvi put sereli na proslavi 2019. godine kada su započeli svoju romansu. Vikend im je rezervisan za izlaske, šetnje i restorane, kako kažu, žele da ispune život životom.

Majka Mirjana i snajka Maja imale su zadatak da pripreme sočni rizi-bizi sa piletinom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 54 minuta, jer su zaboravile 3 sastojka, a svaka im je oduzeo 2 minuta.

Raša je usred emisije krenuo da diže tegove, pa je snajka krenula da mu objašnjava kako da skine višak kilograma, dok je Seka uhvatila kutlaču u ruke.

01:13

RAŠA UHVATIO DA TRENIRA USRED KULINARSKE EMISIJE! Seka mu prebacuje za stomak a SNAJKA OBJAŠNJAVA VEŽBE, ŠOU!

Majino jelo nije izazvalo posebno oduševljenje kod snajki, zamerali su joj tremu i to što je, po reči jedne snajke, više vremena trošila na igranje nego na kuvanje.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Marinino jelo je izazvalo fascinacije, kratke i jasne su bile majke, a komentari su bili pozitivni, ocene su sve desetke.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Milan nije uspeo da pogodi čije je jelo bolje, samim tim je preskočio učestvovanje u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track