00:43

BARAŽ NEDELJA JE POČELA! Porodica iz Niša se oprobala u kulinarskim veštinama, SPECIJALITET KOJI SE TOPI U USTIMA!

KURIR TV

BARAŽ NEDELJA JE POČELA! Porodica iz Niša se oprobala u kulinarskim veštinama, SPECIJALITET KOJI SE TOPI U USTIMA!

Jesenji TV program -

Porodica Stanojević je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke".

Pred nama je baražna nedelja koju je otvorila porodica iz Niša.

O porodici Stanojević - Niš/ Vladičin Han

Majka: Miroslava

Snajka: Danijela

Sin: Jovan

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem. Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.Danijela je rođena u Vranju i student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. Njoj kao i Jovanu je najelpše da putuje i provodi vreme sa sinom. Zajedno su skoro 9 godina, a u braku 4. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu, domaćica je. Najviše voli da kuva i da gleda kulinarske emisije, ona je bila inicijator za učestvovanje u "Majke i snajke". Uživa pravljenju i dekorisanju torti.

Majka Miroslava i snajka Danijela imale su zadatak da pripreme vegeterijansku musaku od tikvica i šnenokle. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 50 minuta, jer su zaboravile 5 namirnica, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Danijelino jelo je izazvalo pozitivne komentare kod snajki, bez posebnih zamerki.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Miroslavino jelo je izazvalo prosečne rezultate, majke su imale kratke kritike oko toga da je hrana bila živa,

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Jovan je uspeo da pogodi čije je jelo bolje, samim tim je učestvovao u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara, koje je uspeo da osvoji.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track