00:41

ŽELJKO SAMARADŽIĆ : Ja sam se BOTOKSIRAO u predelu stomaka!

PUSTI BRIGU

VESELO UZ KURIR TV! ŽELJKO SAMARADŽIĆ SKINUO VIŠAK KILOGRAMA I ZAPREPASTIO PRISUTNE! Kad su čuli gde se BOTOKSIRAO svi su stali

Jesenji TV program -

U emisiji Pusti brigu na Kurir TV danas u 13h gostovale su domaće poznate ličnosti, a pričali su o do sada nepoznatim, zanimljivim detaljima iz svog života.

Šusti brigu, Željko Samaradžić
foto: kurir tv

Pored kulinarskuih i raznih tema, u današnjoj emisiji Pusti brigu, poseban utisak ostavio je muzičar Željko Samradžić čija energija ne jenjava s godinama.

Šusti brigu, Željko Samaradžić
foto: kurir tv

Da li botoks koriste samo žene, ili i poneki muškarac?

Da li su nakon 50 godina potrebna dodatna pomagala Samardžić, prepoznatljive harizme, otkrio je za gledaoce da je imao 106 kilograma i da je brzo smršao, a na pitanje voditeljke šta on misli o botoksu Samardžić je odgovorio:

- Ja sam se botoksirao u predelu stomaka!

Nakon neverovatne reakcije publike, kroz smeh su nastavili priču o tome kako su izvajani trbušnjaci danas sinonim za dobar izgled i privlačnost. Voditeljka Petričević je podelila sa gostima i gledaocima da njoj muškarac nije muškarac bez "šlaufa".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track