00:31

KINESKI SPECIJALITET U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Dali su joj ocenu manje jer je PROFESIONALNA kuvarica! ŠOU PUN HUMORA NA KURIR TV

RECEPT ZA PROLEĆNE ROLNICE!

KINESKI SPECIJALITET U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE"! Dali su joj ocenu manje jer je PROFESIONALNA kuvarica! ŠOU PUN HUMORA NA KURIR TV

Jesenji TV program -

Porodica Ružević je odlučila da ukrsti kutlače u emisiji "Majke i snajke" na Kurir televiziji.

O porodici Ružević - Čačak

Majka: Mladenka

Snajka: Ana

Sin: Petar

Porodicu Ružević čine 3 velika ljubitelja hrane. Ana je snajka i nutricionista. Ljubitelj je zdravih jela i jako vodi računa o ishrani. Majka Mladenka, a kako je svi zovu Maca, radi sa Anom u kuhinji kao kuvarica. Odlično se slažu i mnogo vremena provode zajedno. Maca ipak ne vodi toliko računa o ishrani i sklonija je tradicionalnijim jelima. Sin Petar je slobodan umetnik, bavi se prevodima i pisanjem. Uživa u društvu umetnika i tu se najviše pronalazi. Živeo je u Americi u kojoj je takođe pisao.

Majka Mladenka i snajka Ana izabrale su broj koji je krio kineske prolećne rolnice. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 54 minuta, jer su zaboravile 3 namirnice, a svaka im je oduzela 2 minuta.

Anino jelo donelo je jako pozitivne ocene snajki. Rekle su da se odlično snašla ali da se previše opustila pa nije obraćala pažnju na sve stvari.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Mladenka je ostavila fascinacije, dobila je 4 desetke i 1 devetku, a obrazloženje za ocenu manje je to što je ona profesionalna kuvarica dok su one ostale amateri.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Petar nažalost nije pogodio ko je napravio za njega bolje jelo, pa sa tim je i ostao bez dnevne nagrade od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track