00:25

KULINARSKA RAPSODIJA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Italijanski specijalitet koji budi sva čula!

kurir tv

KULINARSKA RAPSODIJA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE"! Italijanski specijalitet koji budi sva čula!

Jesenji TV program -

Za revijalnu, polufinalnu emisiju bila je zadužena porodica Kiselja.

O porodici Kiselja - Novi Sad

Majka: Milica

Snajka: Renata

Sin: Aleksandar

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inzinjerski tehničarm koji radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano rastala od svog sina koji je odlučio da počne da živi svoj život još kao mlad momak. Tačno je da je on navikao na majčinu kuhinju i da mu je ona nedostajala. Renata je ipak uspela da mu nadoknadi to i prilagodila se njegovom ukusu. Ona ga dobro poznaje i zna šta je potrebno da napravi kako bi ga obradovala kada se vrati sa posla. Imaju dvoje male dece, Aleksu i Lazara. Svi obožavaju kuhinju Renate, a i mama Milice, i kažu da, kada bi morali, ne bi mogli da odluče čije je bolja.

Majka Milica i snajka Renata izabrale su broj koji je krio domaće njoke u sosu od 4 vrste sira. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 50 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Renatino jelo donelo je fascinacije kod snajki. Dobila je veoma pozitivne komentare, a sve ocene su bile desetke.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Milica je dobila prijatne komentare, majke su sve u svemu bile zadovoljne, a jedan komentar je posebno iznenadio kada je majka rekla da jelo ne valja i nije dobra u pripremi testenine.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Aleksandar je uspeo da pogodi ko je napravio za njega bolje jelo, pa samim tim je učestvovao u kvizu, u kojem je odgovorio tačno na ponuđena pitanja i osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track