00:33

EMISIJA MAJKE I SNAJKE SA MAĐARSKIM SPECIJALITETOM! Porodica Dronjak je savršeno ukombinovala sastojke za perkelt i turoš čuso!

kurir tv

EMISIJA "MAJKE I SNAJKE" SA MAĐARSKIM SPECIJALITETOM! Porodica Dronjak je savršeno ukombinovala sastojke za perkelt i turoš čuso!

Jesenji TV program -

Pred nama je pred polufinalna nedelja, a porodica Dronjak ju je otvorila.

O porodici Dronjak

Majka: Dragana

Snajka: Milica

Sin: Nemanja

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja sa Nemanjom, od nedavno je zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve ali uglavnom većinu vremena provode kod njih. Dosta vremena provode na Dunavu. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Voli prirodu i rekreaciju u istoj. Najviše voli da jede škembiće, obožava nedelju jer tad imaju porodični ručak. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana. Dragana, kao i Milica i Nemanja, dolazi i Zemuna. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru. geronto domaćica. Dragana obožava da kuva za sve članove porodice. Kao i Nemanja, ističe da se najviše raduje nedeljnom ručku koji je neizostavan u njihovom domu.

Današnji kulinarski izazov bilo je Mađarsko jelo, perkelt i turoš čuso, a majka i snajka su imale 56 minuta za pripremu ovog specijaliteta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su ocenile svoju drugaricu visokim ocenama uz komentare da se Milica odlično snašla u kuhinji, a da je jelo bilo malo kiselije nego što bi trebalo.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majke su dale Dragani nešto više ocene, uz komentare da je jelo savršeno.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nemanja je pogodio ko je pravio koje jelo, a u kvizu se snašao odlično i osvojio nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track